„State de România“, început în avion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„State de România“, început în avion
„State de România“, început în avion

Pe 24 iulie s-a strigat pentru prima dată „Acţiune!“ pentru „State de Romania“, serialul de comedie care va fi difuzat din toamnă la Pro TV.

Primele cadre s-au tras în avion, la 10.000 de metri altitudine, în drum spre Paris, iar filmările au continuat timp de o săptămână în capitala Franţei. Gheorghe Visu, Carmen Tănase şi Doiniţa Oancea sunt cei care au lucrat la această primă scenă.

State de România- personajul principal al serialului- şi familia sa au ajuns de această dată pe Rue Berger, o stradă cunoscută ca fiind un loc în care se desfăşoară mitinguri sau alte tipuri de manifestaţii.

În ziua filmărilor, strada era plină de protestatari iranieni, dar şi de un grup numeros de adepţi ai stilului gotic. Cum secvenţa trebuia filmată în ziua respectivă, State s-a infiltrat imediat printre tineri.

Păţanii în „oraşul iubirii“

Eroii îndrăgiţi s-au plimbat apoi pe Rue Saint-Denis, o stradă rău-famată a Parisului, plină de prostituate. Acesta este locul de întâlnire al lui State cu Lilica, interpretată de Alexandra Ignat, iubita lui din Franţa.

Ignat povesteşte că prostituatele din locul respectiv au crezut că ea „le încalcă teritoriul şi le fură clienţii“. Mai mult, au existat şi câţiva bărbaţi care nu ştiau că este vorba despre o filmare şi au încercat să o abordeze. Echipa a mai filmat la celebrul restaurant „Au chien qui fume“ („La câinele care fumează“), local deschis în 1859.

State „boem“

Echipa de la „State de România“ a vizitat şi cartierul cel mai boem şi romantic al Parisului, Montmartre, unde s-au mai produs şi alte filme de succes, precum „Amelie“ sau „La vie en rose“.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite