“Români traficanţi de haşiş, condamnaţi” - Revista presei spaniole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

“S-au unit pentru a lupta împotriva crizei financiare şi a putea plăti ipoteca”, informează revista “Rebelion”. Imigranţi şi spanioli s-au unit printr-un program prin care se ajută

“S-au unit pentru a lupta împotriva crizei financiare şi a putea plăti ipoteca”, informează revista “Rebelion”.

Imigranţi şi spanioli s-au unit printr-un program prin care se ajută reciproc să plătească ipoteca şi să poată trece peste această perioadă de criză economică. 40 de persoane, 20 spanioli şi 20 de imigranţi, printre care şi români, s-au reunit în acest program care stabileşte sumele de plată în funcţie de suma de bani câştigată.

“Un bărbat care a snopit în bătaie un minor, eliberat pe cauţiune”, scrie “Huelva Informacion”.

Judecătoria din Palma a eliberat pe cauţiune o persoană de naţionalitate română care a bătut un minor, deoarece a făcut comentarii neplăcute la adresa hainelor pe care le purta. Copilul se află internat în spitalul Virgen del Rocio, din Sevilla.

“Supravieţuieşte căutând prin gunoaie”, titrează “Malaga Hoy”.

Un reportaj realizat în Malaga, în care publicaţia spaniolă încearcă să răspundă la întrebarea “ce determină o persoană să caute prin gunoaie? Necesitatea? Boala? Curiozitatea?” S-a constatat că aceste persoane refuză să fie ajutate şi preferă să continue să mănânce resturi alimentare din gunoaie. Printre persoanele surprinse aşteptând la uşile supermarketurilor pentru a putea căuta mâncare printre resturile aruncate seara de cei de la magazine se numără şi români.

“Condamnaţi la şapte ani de puşcărie pentru trafic pe plaja din Penya Parda”, publică “Ideal”.

Un judecător din Montril i-a condamnat la trei ani şi şapte luni de închisoare pe fiecare dintre cei cinci români şi trei marocani care au fost surprinşi pe plaja din Penya Parda, Granada, când încercau să descarce dintr-o barcă aproximativ 3.500 de kilograme de haşiş.

“Pompierii ajută 15 români surprinşi de ape într-o furgonetă, în tip ce mergeau la muncă”, informează “Las Provincias”.

Ploile din ultimele zile, care au căzut în provincia Valencia, au provocat multe pierderi materiale. În cursul zilei de ieri, ploaia care a căzut în zona Maestral, din apropiere de Benicarlo, provincia Castellon, a afectat multe persoane printre care şi 15 români care au fost surprinşi de ape în furgoneta în care călătoreau spre locul de muncă. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a putea salva viaţa celor 15 .

“Trei hoţi care furau haine din magazine, eliberaţi”
, scrie “La Region”.

Cele trei persoane, o femeie şi doi bărbaţi, toţi de naţionalitate română, acuzaţi de diferite furturi comise în magazine din localitatea Ourense, au fost eliberaţi după ce au depus declaraţii in fata judecătrului. Aceştia sunt acuzaţi de furt de haine în valoare de 600 de euro, pe care le sustrăgeau din magazine cu ajutorul unor genţi căptuşite cu metal.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite