Români, asiguraţi-vă peştii şi melcii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

pe aceste poliţe. Avem succes deocamdată la animalele mari - în primul rând bovine - şi la culturi agricole", a precizat Lorand Bulyovski. El a adăugat că, pe lângă pisicile de "expoziţie",

pe aceste poliţe. Avem succes deocamdată la animalele mari - în primul rând bovine - şi la culturi agricole", a precizat Lorand Bulyovski. El a adăugat că, pe lângă pisicile de "expoziţie", pot fi asiguraţi câinii persoanelor fizice, instituţiilor culturale şi sportive, ca şi cei ai firmelor specializate în pază şi apărare, ai organelor de poliţie, şi unităţilor de grăniceri sau vamă.
"Contractele sunt, după caz, de 6 luni sau un an şi acordăm despăgubiri dacă, printre altele, animalul participă la concursuri ori expoziţii, e sugrumat, are un accident la vânătoare sau în misiune, în incendii, explozii, calamităţi, dacă e bolnav şi spitalizat, lovit de maşină, face insolaţie, e otrăvit de veninul insectelor sau al şerpilor", a spus Lorand Bulyovski. El însă a ţinut să sublinieze că nu sunt asigurate animalele fără analize la zi, fără certificate de sănătate, bolnave congenital, subnutrite, rahitice, oarbe, aflate în adăposturi necorespunzătoare, nefiind acoperite nici riscurile de graviditate, sterilizare sau castrare. La fel, în cazul în care câinele a murit de inaniţie, în lupte organizate între animale, manevre sau operaţiuni militare, de război, de tulburări sociale, poluare chimică, radiaţii şi explozii atomice.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite