Românca ucisă în accidentul din Cairo ar putea fi repatriată mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia decedată într-un accident rutier în Egipt ar putea fi repatriată, mâine, dacă formalităţile vor fi încheiate în timp util, conform ambasadorului României la Cairo, Gheorghe

Femeia decedată într-un accident rutier în Egipt ar putea fi repatriată, mâine, dacă formalităţile vor fi încheiate în timp util, conform ambasadorului României la Cairo, Gheorghe Dumitru.

De asemenea, ar putea fi aduşi în ţară şi cei doi răniţi internaţi la spitalul din Sharm el-Sheikh. Consulul României la Cairo a făcut o identificare preliminară a femeii care şi-a pierdut viaţa în accident. Ieri, prietenul acesteia a mers la morgă pentru îndeplinirea formalităţilor. Repatrierea trebuie asigurată de către firmele cu care agenţia de turism prin care s-a organizat excursia a încheiat contractele de asigurare.

Conform ambasadorului, în cazul în care formalităţile de plată nu vor fi îndeplinite până mâine, există trei curse Tarom pe săptămână între România şi Egipt, victima putând fi adusă cu una din acestea, a mai spus ambasadorul.

Reamintim că nouă persoane au murit şi alte 28 au fost rănite, joi, în Egipt, în deşertul Sinai, după ce un autocar s-a răsturnat şi a luat foc în regiunea Wadi Ghandal, la 45 de kilometri sud de Suez, în timp ce se deplasa de la Sharm el-Sheikh către Cairo.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite