VIDEO Românca Ramona Nerra a trecut de prima etapă la "Vocea Germaniei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară Ramona Nerra a promovat în etapa a doua a competiţiei muzicale "Vocea Germaniei", după ce a interpretat piesa "Firework", a cântăreţei Katy Perry. Ea este cântăreaţă, provine din Craiova şi locuieşte în Dusseldorf împreună cu soţul ei şi cei doi gemeni de trei ani.

Prima etapă live a show-ului “Vocea Germaniei” a fost difuzată aseară de televiziunea germană Pro7, transmite Mediafax. Românca Ramona Nerra a impresionat publicul cu interpretarea piesei "Firework" a cântăreţei Katy Perry.

După votul publicului, Ramona Nerra - care face parte din echipa de antrenori The Boss Hoss - a promovat automat în etapa următoare a show-ului de talente muzicale.

Ramona Nerra are 32 de ani, a absolvit liceul în Craiova şi are studii în teatru şi film, absolvite în Bucureşti. În prezent, ea este cântăreaţă şi locuieşte în Dusseldorf. A fost convinsă să se înscrie în competiţia "Vocea Germaniei" de soţul ei. Se descrie ca fiind o fire deschisă, ambiţioasă şi încrezătoare. Pentru Ramona Nerra mai importanţi decât cariera sa muzicală sunt gemenii săi, în vârstă de 3 ani.
Într-un interviu acordat Mediafax, Ramona Nerra, care locuieşte în Germania de aproape zece ani, a spus că "Vocea Germaniei" reprezintă pentru ea "o schimbare pozitivă", care i-a permis acesteia să fie mult mai cunoscută.

Ea a mai declarat în interviu că la începutul show-ului "Vocea Germaniei" s-a temut foarte mult, întrucât nu ştia care va fi reacţia spectatorilor germani, însă acum se bucură să descopere că nu numai Germania are emoţii împreună cu ea, când este pe scenă, ci şi România. "Este un concurs care apropie două ţări. Este extraordinar!", a declarat cântăreaţa.

Românii Ramona Nerra şi Fănel Cornelius şi cântăreaţa de origine română Jeannette Dalia Curta au fost selectaţi iniţial în competiţia "The Voice of Germany/ Vocea Germaniei", difuzată în Germania pe Pro7 şi Sat.1. Dintre aceştia, doar Ramona Nerra a reuşit să ajungă în etapa show-urilor live.
Cele şapte etape live ale show-ului "Vocea Germaniei" sunt programate între 5 ianuarie şi 10 februarie, următoarele şase urmând să fie difuzate de televiziunea Sat.1 în fiecare vineri seară.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite