Român înghiţit de valuri sub privirile a zeci de oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român de 24 de ani s-a înecat sub privirile impasibile a zeci de persoane, nu departe de Reggio di Calabria, pe plaja din dreptul localităţii Calamizzi. Potrivit presei locale, Marcel Lungu

Un român de 24 de ani s-a înecat sub privirile impasibile a zeci de persoane, nu departe de Reggio di Calabria, pe plaja din dreptul localităţii Calamizzi. Potrivit presei locale, Marcel Lungu locuia în nişte barăci, la câţiva zeci de metri de plajă, împreună cu soţia şi fetiţa lor.

Duminică la prânz, cei trei, împreună cu alţi prieteni români, au coborât pe plajă. Marcel s-a aruncat în apă, dar imediat a început să strige şi să facă semne că se află în pericol. Iniţial, toată lumea a crezut că este o glumă şi nimeni nu s-a aruncat în apă să-l salveze. Potrivit aceloraşi surse, niciunul dintre prietenii românului nu ştia să înoate.

După câteva zeci de secunde, valurile au înghiţit trupul românului şi abia atunci cei prezenţi au realizat ce s-a întâmplat şi au sunat după ajutor. Cu toate că personalul medical a ajuns într-un timp foarte scurt, viaţa românului nu a putut fi salvată. Marcel Lungu se adaugă pe lista celor cel puţin patru români înecaţi în Italia în această vară.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite