Român dispărut dintr‑un spital din Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Florin Manui (35 de ani) a dispărut în noaptea de 24 spre 25 august dintr-un spital din Grecia, unde fusese internat în urma unei crize de epilepsie. Bărbatul se afla cu familia în

Ioan Florin Manui (35 de ani) a dispărut în noaptea de 24 spre 25 august dintr-un spital din Grecia, unde fusese internat în urma unei crize de epilepsie.

Bărbatul se afla cu familia în vacanţă în staţiunea Kathimerini. Manui a fost internat după ce i s-a făcut rău, iar dimineaţă, când rudele s-au întors la el să-l vadă, bărbatul dispăruse.

Medicii l-au sedat, iar noaptea, în jurul orei 12.00, familia a plecat de la spital la hotel. Ulterior, în cursul nopţii, bărbatul a avut o nouă criză, devenind violent. Se pare că a căzut din pat, lovindu-se la cap.

A avut nevoie de câteva copci, iar medicii au decis apoi să îl retragă din salonul în care se afla şi să-l instaleze singur într-o cameră. Dimineaţa, acesta nu a mai fost de găsit. Fratele lui Manui susţine că medicii i-ar fi legat mâinile, însă acesta ar fi reuşit să desfacă legăturile şi să fugă.

El a fost dat în urmărire în toată Grecia, iar rudele lui au lipit afişe în speranţa că acesta va fi găsit.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite