Român ars de viu pentru un milion de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cuplu de patroni italieni şi-au ucis cu cruzime angajatul român, Adrian Cosmin (28 de ani) din Făgăraş, pentru a încasa o asigurare de aproape un milion de euro. Potrivit

Un cuplu de patroni italieni şi-au ucis cu cruzime angajatul român, Adrian Cosmin (28 de ani) din Făgăraş, pentru a încasa o asigurare de aproape un milion de euro.

Potrivit carabinierilor din Verona, ucigaşii sunt Tancredi Valerio Volpe (34 de ani) şi Cristina Nervo (31 de ani) din Vigasio (15 km sud de Verona).

Crimă cu premeditare

Cei doi l-au chemat sâmbătă pe român la ei acasă sub pretextul plăţii unei datorii mai vechi. I-au oferit o cafea cu un somnifer foarte puternic, iar după ce acesta şi-a făcut efectul, cei doi şi-au pus în aplicare planul diabolic.

Au mers cu maşina românului, un Rover 25, pe o stradă lăturalnică dintr-o localitate apropiată, Cavaion Veronese, l-au aşezat la volan şi, după ce au turnat peste el un lichid inflamabil, i-au dat foc. Din primele cercetări rezultă că românul nu respira când italianul i-a dat foc.

Ancheta este condusă de către căpitanul Francesco Milardi, care a declarat în exclusivitate pentru cotidianul nostru: "Ne-am dat seama imediat că la mijloc sunt banii, pentru că cei doi (italienii, n.r.) au negat că ar exista o poliţă de asigurare al cărei beneficiar ar fi femeia. Când le-am spus că ştim de asigurare, au cedat şi au recunoscut crima".

Potrivit căpitanului, românul a acceptat să facă asigurarea pe viaţă în favoarea femeii, pentru că patronii îi promiseseră că îl vor angaja cu acte în regulă. Cosmin muncea la negru, ca şofer, în firma de transporturi a celor doi italieni.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite