“Roma: Victima violului din Primavalle l-a recunoscut pe unul dintre românii de la Caffarella”-Revista presei italiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
“Roma: Victima violului din Primavalle l-a recunoscut pe unul dintre românii de la Caffarella”-Revista presei italiene
“Roma: Victima violului din Primavalle l-a recunoscut pe unul dintre românii de la Caffarella”-Revista presei italiene

Ziarele din Peninsulă relatează astăzi despre un atac armat asupra unui autobuz al echipei naţionale de cricket a statului Sri Lanka, care a avut loc la Lahore, în Pakistan.

O altă ştire de interes este cea legată de românul Karol Racz, unul dintre suspecţii din cazul violului de la Caffarella, care a fost recunoscut ieri de către victima unei alte violenţe sexuale.

Pakistan: Atac armat asupra autobuzului echipei de cricket a Sri Lanka”, titrează pe prima pagină cotidianul “Corrriere della Sera”. Şase poliţişti şi doi civili şi-au pierdut viaţa la Lahore, Pakistan, în urma atacului unui commando format din persoane înarmate asupra unui autobuz aparţinând echipei naţionale de cricket a statului Sri Lanka. Victimele sunt şase agenţi de poliţie, care îi escortau pe sportivii din Sri Lanka şi doi trecători. Lahore este cel de-al doilea oraş ca mărime din Pakistan.

Roma: Victima violului din Primavalle l-a recunoscut pe unul dintre românii suspectaţi de violul  din parcul Caffarella”, anunţă tot cotidianul “Corriere della Sera”. Victima unui viol petrecut în luna ianuarie în cartierul Primavalle din Roma, l-a recunoscut pe Karol Racz ca fiind unul dintre agresorii săi. Karol Racz (foto) este, de asemenea, suspectat, împreună cu un alt român, Alexandru Loyos Isztoika, de violarea unei adolescente italience de 14 ani, acum două săptămâni, în parcul Caffarella din capitala italiană.

Berlusconi l-a invitat pe Ghaddafi la summitul G8”, relatează cotdianul “La Repubblica”. Premierul italian Silvio Berlusconi, prezent ieri în Egipt, la Conferinţa pentru Reconstrucţia Gaza, s-a întâlnit cu liderul libanez, colonelul Ghaddafi şi a făcut pace cu acesta. Întâlnirea a avut loc în cortul colonelului libanez din deşertul Sirte. Cu această ocazie, Berlusconi l-a invitat oficial pe Ghaddafi să participe la summitul G8, care va avea loc în luna iulie în La Maddalena (arhipelag aflat la 40 de kilometri de Sardinia).

Ministrul Sacconi: Femeile, la pensie, la 65 de ani”, anunţă cotidianul “Il Messaggero”. Ministrul Muncii din Peninsulă, Maurizio Sacconi, a anunţat ieri că femeile care lucrează în Administraţia Publică vor putea ieşi la pensie la vârsta de 65 de ani. Până acum, limita de vârstă la care femeile se puteau pensiona era de 60 de ani. Aceasta este noutatea reformei pensiilor, care va fi prezentată săptămâna viitoare la Bruxelles.

După o luni neagră, bursele asiatice se relaxează”, scrie ediţia online a cotidianului “La Stampa”. Bursa japoneză a reuşit să limiteze pierderile, după scăderea masivă înregistrată ieri de bursa de pe Wall Street. Indicele Nikkei a scăzut ieri, atingând valoarea de - 0,69%. Mass media niponă vorbeşte deja despre intenţia statului japonez de a utiliza fondurile publice pentru a cumpăra acţiuni la bursa japoneză.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite