Roboţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O comedie cu personaje pline de umor Creatorii acestui desen animat sunt cei care au făcut şi celebrul "Ice-Age", care a spart box-office-ul american prin încasările-record. Rodney

O comedie cu personaje pline de umor

Creatorii acestui desen animat sunt cei care au făcut şi celebrul "Ice-Age", care a spart box-office-ul american prin încasările-record.

Rodney Copperbottom trăieşte într-o lume populată de "fiinţe mecanice" şi este considerat a fi un inventator genial. El are două mari vise: să ajute roboţii de pretutindeni şi celălalt este să ajungă să îl cunoască pe Bigweld, un mare maestru inventator.

Pentru a-şi realiza dorinţele sale arzătoare, Rodney pleacă într-o călătorie spre Oraşul Roboţilor, unde vrea să-l întâlnească pe Bigweld şi speră că va reuşi să se angajeze la corporaţia maestrului. În drumul său, Rodney o cunoaşte pe frumoasa Cappy, de care se îndrăgosteşte. Odată ajuns la compania maestrului, inventatorul observă că noul preşedinte este tiranul Ratchet, care manageriază afacerea cu scopul de a obţine avantaje personale.

Atunci, Rodney, împreună cu prietenii săi, încearcă să îl convingă pe Bigweld să preia poziţia de conducere a companiei. Producţia marchează revenirea lui Robin Williams ca voce într-un film animat, după povestea "Alladin" din anul 1992. Printre actorii care şi-au împrumutat vocea pentru "Robots" se numără şi Halle Berry, Mel Brooks, Amanda Bynes, Ewan McGregor sau Drew Carey.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite