Robert Turcescu va avea o emisiune la B1 TV / "La sfârşitul lunii vor fi definitivate decorurile pentru emisiune”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Robert Turcescu a semnat un contract pe trei ani cu postul de televiziune B1 TV, unde va realiza un talk-show, care urmează să debuteze la sfârşitul acestei lunii.

„Încerc să revin la varianta clasică de interviu de televiziune, de interviu de unu la unu şi voi merge pe acest format“, a declarat Turcescu. El a mai spus că intenţionează să păstreze numele emisiunii „100% cu Robert Turcescu“.

Talk-show-ul va fi difuzat, de luni până joi, începând de la ora 20.00, înainte de „Naşul“. Despre un posibil invitat la prima ediţie a emisiunii, Turcescu spune: „E devreme ca să mă gândesc la un invitat, la cât de repede se schimbă lucrurile pe scena din România. La sfârşitul lunii vor fi definitivate decorurile pentru emisiune”, a mai adăugat jurnalistul. După şapte ani de colaborare cu trustul Realitatea Media (în 2003, ziaristul a început să prezinte un talk-show politic, după ce Rodica Culcer, la momentul respectiv director al departamentului Ştiri de la Europa FM, i-a restructurat postul de redactor-şef al Europa FM), Turcescu a anunţat, pe blogul personal, la 16 august, că pleacă din trust. De asemenea, el a mai precizat că a sosit vremea să deschidă un alt capitol.


Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite