Rivala Pătrulesei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adelina Elisei, noua divă a ştirilor sportive ale Antenei 3, a renunţat, din 26 martie, la postura de reporter monden pentru a se ocupa, ca editor prezentator, de informarea celor pasionaţi de

Adelina Elisei, noua divă a ştirilor sportive ale Antenei 3, a renunţat, din 26 martie, la postura de reporter monden pentru a se ocupa, ca editor prezentator, de informarea celor pasionaţi de sport. Adelina are 25 de ani şi un mare noroc: a absolvit Jurnalismul, a mai scris ştiri sportive la o agenţie şi a devenit vedetă după patru ani de presă, timp în care a fost mereu alături de colegii de breaslă, pe teren.

Spre deosebire de majoritatea celor care se visează vedete cu orice preţ şi se închină la esteticieni ca la un altar, Adelina este o frumuseţe 100% naturală. N-a trecut în viaţa ei pe la un medic care schimbă nasuri, buze şi sâni, nu se omoară cu fitness-ul, nu ţine regim alimentar, nu frecventează saloane cosmetice.

Lucru care o va avantaja în ochii telespectatorilor, dar o va dezavantaja în relaţiile de serviciu cu cea care deja vede în ea o reală rivală, şi ne referim aici la Simona Pătruleasa (foto medalion).

Adelina e foarte simpatizată de colegii din redacţie, care apreciază că este o fire prietenoasă, muncitoare şi mai ales că îşi petrece cea mai mare parte a timpului alături de ei, la calculator, nu ore întregi la machiaj. Cum face Pătruleasa. În vara trecută, la momentul la care realiza un reportaj, Adelina a fost remarcată de redactorul-şef al revistei Maxim şi i-a propus un pictorial (dar ea a refuzat pentru că nu agreează acest gen de publicitate).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite