de Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă vă întrebaţi ce au în comun actriţele Goldie Hawn (61 de ani) şi Melanie Griffith (49 de ani), imaginile de mai jos vă oferă răspunsul. Amândouă vedetele au un look care lasă de

Dacă vă întrebaţi ce au în comun actriţele Goldie Hawn (61 de ani) şi Melanie Griffith (49 de ani), imaginile de mai jos vă oferă răspunsul. Amândouă vedetele au un look care lasă de dorit şi nişte genunchi zbârciţi.

Cândva actriţele Melanie Griffith şi Goldie Hawn îi făceau pe bărbaţi să le cadă neputincioşi în genunchi. Acum, însă, aspectul lor nu provoacă decât dezgust. Dacă în urmă cu câţiva ani îşi arătau cu ostentaţie picioarele apetisante, priveliştea pe care o oferă acum e una "zbârcită".

Genunchiul inestetic al lui Melanie a fost "imortalizat" de fotografi în luna mai a acestui an, când vedeta se afla în vacanţă în Malibu. Cu câteva zile în urmă, paparazzii au surprins o imagine izbitor de asemănătoare, în Santa Monica: Goldie Hawn afişează acelaşi aspect ofilit al genunchilor, ca şi mai tânăra sa colegă de breaslă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite