7 milioane de dolari pentru eliberarea cuplului britanic- Revista presei internaţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
7 milioane de dolari pentru eliberarea cuplului britanic- Revista presei internaţionale
7 milioane de dolari pentru eliberarea cuplului britanic- Revista presei internaţionale

Presa internaţională de azi scrie despre piraţii somalezi care au cerut o recompensă de 7 milioane de dolari pentru a elibera cuplul britanic, numărul copiilor care mor din cauza virusului H1N1 este în creştere sau despre liderii europeni care au acceptat să acorde Cehiei derogarea pe care a cerut-o pentru a ratifica Tratatul de la Lisabona. Printre alte subiecte, Beyonce creează controverse în Egipt, iar SUA nu dispun de suficiente vac

7 milioane de dolari pentru eliberarea cuplului britanic. Piraţii somalezi care au răpit un cuplu englez au anunţat printr-un apel telefonic că îi vor elibera pe cei doi soţi dacă primesc 4.2 milioane de lire, echivalentul a 7 milioane de dolari. The Telegraph scrie că Paul Chandler, 59 de ani, şi soţia lui Rachel, 55 de ani, au fost răpiţi pe 23 octombrie de către piraţii somalezi în timp ce navigau în Oceanul Indian.

Numărul copiilor care mor din cauza virusului H1N1 este în creştere.  Numai săptămâna trecuta în SUA au murit 19 copii din cauza gripei. Numărul total al copiilor care au decedat din cauza virusului H1N1 în State este de 114 şi se preconizează că acesta va mai creşte, anunţă Webmed.

Concluziile summit-ului UE
. Liderii care au participat la summit-ul UE au sfârşit discuţiile, ce au durat 2 zile, cu referire la Tratatul de la Lisabona, încălzirea globală precum şi criza economică. China View scrie că în urma summit-ului a fost eliminată opoziţia Cehiei faţă de Tratatul de la Lisabona. Liderii europeni au acceptat să acorde Cehiei derogarea, pe care aceasta a solicitat-o, pentru a ratifica Tratatul Lisabona.

Beyonce creează controverse în Egipt. Beyonce va cânta în Egipt pe 6 noiembrie, iar o grupare islamistă îi boicotează concertul. Săptămâna trecută, gruparea criticat guvernul pentru că a aprobat ca artista ce "apare goală în videoclipurile ei" să concerteze în Egipt. CNN scrie că gruparea acuză guvernul pentru că o lasă pe Beyonce să cânte şi să se dezbrace pe scenă şi nu îi permite unei trupe islamice să interpreteze cântece religioase pentru copii.

SUA nu dispun de suficiente vaccinuri împotriva virusului H1N1
. Numai jumătate dintre cei care au nevoie imediată de tratament împotriva gripei porcine vor şi primi medicamentul, asta în condiţiile în care numărul cazurilor de persoane infectate cu virusul H1N1 este din ce în ce mai mare în SUA, scrie Reuters.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite