Zicu, acuzat de hărţuire - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre acuzaţiile Alexandrei Potora la adresa lui Ianis Zicu, emoţiile lui Robbie Williams sau plimbările pe bicicletă ale lui Lucian Viziru. Printre alte subiecte, Monica Bellucci a fost surprinsă prin Bucureşti, iar Britney a fost atacată din nou de hackeri.

Zicu, acuzat de hărţuire. Fotbalistul Ianis Zicu este implicat într-un nou scandal. Jucătorul este acuzat de către Alexandra Potora, fosta componentă a formaţiei A.S.I.A., de hărţuire. Tânăra nu mai suportă presiunile la care este supusă, aproape zilnic, şi vrea să scape de telefoanele, scrisorile şi declaraţiile de dragoste făcute permanent de către fotbalist. "De ani de zile nu mă lasă în pace. Tot îmi scrie, mă sună, o sună şi pe mama mea, nu-mi dă pace şi nu pot să scap de el", a spus reporterilor Click  Alexandra.

Robbie Williams, în lacrimi.
Robbie Williams a plâns înainte să urce pe scenă alături de Take That. El a cântat alături de trupa pe care a părăsit-o acum 15 ani. Cântăreţul a fost foarte emoţionat înainte de a urca pe scenă, într-atât încât a plâns. Take That a cântat în deschiderea concertului caritabil "Children In Need" din Londra, eveniment ce a fost organizat de fostul coleg al lui Robbie de trupă, Gary Barlow, scrie Click.

Lucian Viziru, pe bicicletă la cumpărături. Adept al mişcării eco sau numai dornic să se menţină în formă făcând sport, Lucian Viziru a înlocuit maşina cu bicicleta. Am văzut asta într- una din serile trecute, când l-am surprins pe două roţi, în faţa unui supermarket din Capitală. Actorul de la Acasă TV şi-a prins bicicleta cu un lanţ de o bară din faţa magazinului şi a intrat, îndreptându- se către raionul de electrocasnice, potrivit Libertatea.

Monica Bellucci, incognito prin Bucureşti. Aflată în România pentru a filma la producţia Whistleblower, celebra divă italiană a ieşit să cineze într-un restaurant din Capitală, fără escortă, ca o femeie obişnuită, adapostită doar de o eşarfă trasă peste faţă. Faimoasă pentru frumuseţea ei misterioasă şi incitantă, dar şi pentru talentul dramatic, actriţa de origine italiană Monica Bellucci se află, zilele acestea, la Bucureşti, pentru a filma la producţia Whistleblower, care se toarnă la studiourile Mediapro, scrie Cancan.

Britney atacată din nou de hackeri. Britney Spears a devenit victima hackerilor pentru a doua oară în acest an, de data aceasta ţinta fiind pagina sa de Twitter, relatează Libertatea. Fanii cântăreţei au primit astăzi, un mesaj de pe contul acesteia în care li se vorbea despre adorarea Satanei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite