Voltaj, cel mai mare concert din istorie - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre cel mai mare concert al trupei Voltaj, revenirea actorului Daniel Craig într-un thriller sau identificarea agresorilor iubitului Deliei Matache. Printre alte subiecte, Diana şI Claudiu Niculescu au devenit părinţi, iar Sarah Jessica Parker e mamă de gemene.


Voltaj, cel mai mare concert din istorie.

În timp ce zvonurile că s-ar despărţi au împânzit lumea muzicii, băieţii de la Voltaj se pregătesc de concert. Trupa lui Călin Goia va susţine în această seară, de la ora 20.00, la Sala Polivalentă, cel mai mare şi cel mai spectaculos show de până acum, intitulat V8. De asemenea, Voltaj este prima trupă din România care va lansa doar single-uri ce vor avea copertă virtuală şi se vor putea cumpăra on-line, scrie Click.

Daniel Craig revine într-un thriller. Actorul britanic Daniel Craig, interpretul agentului 007 în filmele “Casino Royale” şi “Quantum of Solace: Partea lui de consolare”, revine pe marile ecrane într-un thriller psihologic, informează Click. Daniel Craig negociază în prezent pentru a juca în “Dream House”, un thriller psihologic independent, în regia cineastului irlandez Jim Sheridan, ce va fi produs de compania Morgan Creek. Craig estimează că noul rol îl va pune mai mult în valoare, întrucât presupune un “efort artistic deosebit”.

Delia i-a identificat pe cei care i-au agresat iubitul. Cazul injunghierii lui Florin Moldoveanu, iubitul Deliei Matache, incepe sa se clarifice. Chiar daca, pana in acest moment, nu se stie cu exactitate cine a pornit bataia din Herastrau, din noaptea de sambata spre duminica, interpreta i-a identificat deja pe agresori. “Am văzut pozele cu feţele respectivilor. Mi se pare că seamănă în proporţie de 98%. Cred că ei sunt. De altfel, e de datoria poliţiei să-l găsească pe respectivul. Am înţeles că unul dintre ei e găsit”, a declarat Delia, citată de Libertatea.

Diana şI Claudiu Niculescu au devenit părinţi. Fotbalistul şi soţia lui au primit cel mai frumos cadou la împlinirea a doi ani de la nuntă - pe fiul lor, David Cristian. Vedeta TV şi-a adus băieţelul pe lume prin cezariană, la Euroclinic. Diana Munteanu a născut ieri-dimineaţă la ora 09.30. Băieţelul ei a venit pe lume prin cezariană, operaţie recomandată de medici, scrie Cancan.

Sarah Jessica Parker e mamă de gemene. Actriţa Sarah Jessica Parker şi soţul ei, Matthew Broderick, au devenit, ieri, părinţi de gemene. În aprilie, cuplul de actori a apelat la ajutorul unei mămici-surogat, pentru că ei nu mai pot avea copii. Cei doi mai au un băiat de şase ani, informează Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite