Oana Mareş vrea să-i facă liposucţie lui Viziru - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Mareş vrea să-i facă liposucţie lui Viziru - Revista presei mondene
Oana Mareş vrea să-i facă liposucţie lui Viziru - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre intenţia Oanei Mareş în ceea ce îl priveşte pe Augustin Viziru, părerea fiicei lui Ozzy Osborne despre propria înfăţişare sau cariera fostei iubite a fotbalistului Răzvan Raţ. Printre alte subiecte, Andreea Spătaru şi-a pierdut un pantof pe podium, iar Nişte turişti români au făcut un accident de circulaţie, lovind maşina celor de la U2.


Oana Mareş vrea să-i facă liposucţie lui Viziru.

Nici nu a devenit bine soţia lui Augustin Viziru că Oana Mareş a început să-şi modeleze partenerul după bunul ei plac, scrie Click. Astfel, blonda este de părere că Augustin are tendinţe de îngrăşare, drept care a povestit unor colege din Antenă, televiziunea unde lucrează, că vrea să-l convingă pe soţul său să meargă la un chirurg estetician pentru a face liposucţie.

Kelly Osbourne vrea sâni mai mici. Kelly Osbourne, fiica mult mai celebrului Ozzy, este nemulţumită de mărimea sânilor ei, pe care îi consideră prea mari. Vedeta de 24 de ani a declarat că nu-şi suportă sânii, motiv pentru care vrea să se supună unei operaţii de reducere a acestora. Ea a precizat că a solicitat deja ajutorul unui medic, urmând ca procedura să aibă loc înainte de a se căsători cu iubitul ei, modelul Luke Worrall, anunţă Click.

Fosta iubită a lui Raţ face senzaţie la Hollywood.
După ce s-a despărţit de Răzvan Raţ, frumoasa Linda Croitoru (28 de ani) s-a mutat în Statele Unite ale Americii, unde este un manechin apreciat. Noul nume de scenă al apetisantei românce este Linda Taylor, potrivit Libertatea. La Hollywood, fosta iubită a lui Răzvan Raţ este cunoscută drept Linda Taylor, tânăra adaptându-şi numele de familie, Croitoru, la cerinţele showbiz-ului american.

Andreea Spătaru şi-a pierdut un pantof pe podium.
Aflată pe podium, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, într-o prezentare la clubul Bonton, Andreea Spătaru s-a trezit fără un pantof în plină defilare. Zâmbind încurcată, ea şi-a scos şi celălalt pantof, apoi s-a încălţat şi şi-a cerut scuze, din priviri, publicului, scrie Cancan.

Au intrat în maşina trupei U2. Un autovehicul cu turişti români a fost implicat într-un accident rutier mai puţin obişnuit, în urmă cu două zile. Ghinioniştii s-au ciocnit taman cu maşina oficială a formaţiei U2, la Zagreb, în Croaţia. Potrivit anchetatorilor, principalul vinovat ar fi şoferul român, care nu a respectat culoarea roşie a semaforului, notează Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite