Viaţa lui Obama, supusă la vot pe Facebook- Revista presei internaţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viaţa lui Obama, supusă la vot pe Facebook- Revista presei internaţionale
Viaţa lui Obama, supusă la vot pe Facebook- Revista presei internaţionale

Presa internaţională de azi scrie despre poll-ul de Facebook care întreabă utilizatorii dacă Obama ar trebui ucis, despre femeile care au cancer la sân şi aleg să îşi extirpe şi sânul neafectat sau testele balistice din Iran, ce sunt condamnate de către Occident. Printre alte subiecte, guvernul de facto din Honduras cenzurează presa, iar UE propune o lege pentru standardul de volum la MP3 Player.



Viaţa lui Obama, supusă la vot pe Facebook
. Site-ul Facebook a şters luni o aplicaţie poll care le permitea membrilor să voteze dacă preşedintele Obama ar trebui ucis. Serviciile Secrete ale SUA au demarat o investigaţie, scrie CNN.

Femeile care au cancer la sân îşi extirpă şi sânul sănătos. Un număr mic, dar în creştere de femei care au cancer la sân aleg să îşi extirpe şi sânul care nu este afectat, în ideea de a evita ca tumoarea să reapară. Reuters scrie că numărul acestora aproape s-a dublat.

Puterile din Vest condamnă testele realizate de Iran. Tările din Occident osândesc testele balistice iraniene, iar SUA consideră mişcarea iraniană "provocatoare". Anglia, în schimb, spune că este mai important să aibă loc discuţiile diplomatice cu Iranul şi că aceste teste nu trebuie să distragă atenţia, scrie BBC.

Guvernul de facto din Honduras cenzurează presa
. Guvernul din Honduras a închis luni o staţie de radio şi de televiziune, care erau împotriva regimului, pentru 45 de zile. Orlin Cerrato, poliţist, a declarat că autorităţile au acţionat conform ordinului venit de la Comisia Naţională de Telecomunicaţii, scrie Xinhuane.

Uniunea Europeană propune o lege ce prevede limita volumului la MP3 Player
. UE a stabilit o serie de norme care reglementează volumul la MP3 Player. Mai exact, este vorba despre nişte standarde de volum pentru a preveni afectarea auzului, scrie Reuters.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite