Vedete restanţiere la întreţinere- Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vedete restanţiere la întreţinere- Revista presei mondene
Vedete restanţiere la întreţinere- Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre datoriile Oanei Mareş, maşina-cadou pe care a primit-o Smiley sau despre participarea Monicăi Columbeanu la "Dansez pentru tine". Printre alte subiecte, Elenei Cârstea nu îi este frică de moarte, iar Gina Pistol vrea să îşi micşoreze buzele.



Vedete restanţiere la întreţinere.

Oana Mareş a îngroşat rândurile vedetelor rău-platnice. Soţia lui Augustin Viziru a locuit trei luni, cu chirie, într-o garsonieră, şi se pare că a plecat fără să-şi plătească facturile, paguba fiind de 30 de milioane de lei. Mai mult, semn că situaţia ei financiară nu era nici pe departe una roz, vedeta ar fi încercat să rezilieze şi contractul cu Romtelecom, în valoare de 32 de lei pe lună. Lista vedetelor care au avut probleme cu întreţinerea îi include şi pe coregraful Mihai Petre sau cântăreţele Elena Gheorghe şi Gabriela Cârstea, dezvăluie Click!.

Smiley, maşină-cadou de două miliarde. În an de criză, solistul de la SIMPLU a dat lovitura. După reclamele la o firmă de telefonie mobilă, care l-au umplut de bani, Smiley a fost ales să promoveze şi o marcă de maşină. Cel mai recent contract de imagine vine de la Mercedes, Smiley primind moca o "bijuterie" pe care o va conduce până la anul. Maşina, un Mercedes GLK, costă aproximativ 50.000 de euro, are 250 de cai-putere şi un motor de 3,2 litri, scrie Click!.

Monica Columbeanu, la "Dansez pentru tine". Cel de-al optulea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va debuta luna următoare, se anunţă a fi unul incendiar prin prisma participanţilor, aleşi pe sprânceană, toţi numai unul şi unul. Lista vedetelor include le include pe Alina de la Redblonde, Andreea Mantea, Tania Budi, Monica Columbeanu, Radu Valcan, Kamara, Liviu Varciu si Jean de la Craiova, relatează CanCan.

Elenei Cârstea nu-i e frică de moarte. Cantăreaţa Elena Cârstea va trece, luni, printr-o încercare extrem de dificilă. Ea va suferi o intervenţie pe creier, la Miami, în SUA, pentru a-i fi îndepărtat un anevrism cerebral - o operaţie extrem de riscantă. Artista mărturiseşte însă că nu se teme de moarte şi că este optimistă în privinţa rezultatului, într-un interviu acordat ziarului Libertatea.

Gina Pistol îşi micşorează buzele. Ceea ce iniţial ar fi trebuit să fie doar un mic artificiu estetic, ulterior s-a demonstrat pentru Gina Pistol un adevărat coşmar. Intervenţia de mărire a buzelor pe care a făcut-o la Bacău în urmă cu un an a fost un eşec din punctul ei de vedere, iar blonda se chinuie de atunci să scape de volumul artificial. Esteticianul Adina Alberts s-a oferit prin intermediul CANCAN să o ajute, iar cele două au avut, recent, o primă întâlnire. "Mă bucur că s-a găsit o soluţie şi abia aştept să se termine totul", a declarat Gina Pistol.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite