Miguel Tininho a semnat cu Steaua - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miguel Tininho a semnat cu Steaua - Revista presei sportive
Miguel Tininho a semnat cu Steaua - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre semnarea contractului dintre Miguel Tininho cu Steaua, plecarea lui Florin Lovin la Munchen sau declaraţiile lui Mircea Sandu despre problemele din Liga 1. Printre alte subiecte, Cristian Ţopescu face o legătură între cazurile de dopaj din fotbalul românesc şi motivul pentru care Mihai Baicu a decedat, iar Almunia vrea la naţionala Angliei.


Miguel Tininho a semnat cu Steaua.

Miguel Angel "Tininho" este al treliea transfer al Stelei din această vară! Roş-albaştrii au tratat îndelung pentru aducerea grecului Darlas, dar şi-au schimbat ţinta în ultimul moment şi au ajuns la un acord cu portughezul de 28 de ani, ultima dată la Belenenses. Tininho este fundaş stânga şi în 2008 a fost foarte aproape de a semna cu Pandurii Tg-Jiu. Jucătorul a venit liber de contract şi a semnat în această seară  un contract valabil pe un an, cu drept de prelungire pentru încă două sezoane, scrie ProSport.

Lovin pleacă la Munchen 1860.
Mijlocaşul roş-albaştrilor ajunge azi în cantonamentul divizionarei secunde din Germania. Steaua va mai scăpa de un jucător trecut pe lista neagră de Gigi Becali. Florin Lovin a părăsit aseară localitatea Săcele, acolo unde se afla în cantonament cu Steaua II, şi va ajunge astăzi în Germania pentru a trata cu şefii lui Munchen 1860 un posibil transfer, potrivit Gazeta Sporturilor.

Sandu face pace în Liga1.
Mircea Sandu vrea să facă pace între şefii de la FISC şi preşedinţii cluburilor - "campionatul va începe" e convins preşedintele FRF. Sandu: "Şansele noastre de calificare la mondiale au crescut de la 0,63% la 1%. Sandu: "E un circ incredibil, dar Rapidul nu va intra în faliment niciodată". "Avem un program încărcat. Nu cred că se poate amâna campionatul şi sunt sigur că lucrurile se vor rezolva până la urmă" a mai spus Mircea Sandu luni seara la Informaţia, pe Sport.ro.

Cristian Ţopescu: "Îmi pare rău pentru Mihai Baicu".
Senior editor-ul Sport Total FM, Cristian Ţopescu a vorbit despre decesul fotbalistului Mihai Baicu, făcând o legătură, fără să acuze pe cineva, între cazurile de dopaj din fotbalul românesc şi motivul pentru care jucătorul roman a decedat. În urmă cu exact o săptămână, fostul fotbalist, Mihai Baicu, s-a stins din viaţă în urma unui infarct, la câteva minute după ce terminase de jucat un meci amical.

Almunia vrea la naţionala Angliei.
Naţionala Angliei ar putea beneficia curând de o premieră mai puţin aşteptată. Portarul lui Arsenal, Manuel Almunia, are şanse să intre în vederile selecţionerului Fabio Capello. Aceasta ca urmare a faptul că Almunia a primit în urmă cu câteva zile documentele ce-i conferă cetăţenie britanică pe baza faptului că are mai mult de cinci ani de când se află în Insulă. Almunia este în al nouălea cer şi abia aşteaptă să fie convocat de Fabio Capello, anunţă ProSport.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite