"This Is It", un real succes- Revista presei internaţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"This Is It", un real succes- Revista presei internaţionale
"This Is It", un real succes- Revista presei internaţionale

Presa internaţională de azi scrie despre succesul înregistrat de filmul documentar "This Is It", despre propunerea Iranului la proiectul de acord privind programul nuclear sau nemulţumirea secretarului de stat american. Printre alte subiecte, un cuplu britanic a fost răpit de piraţii somalezi, iar în SUA au fost înregistrate aproape 6 milioane de cazuri de gripă porcină.



"This Is It", un real succes

. Michael Jackson a stabilit mai multe recorduri în viaţă, a cântat cu casa închisă şi a concertat în faţa a milioane de oameni. Cu toate că a murit, el continuă să adune mii şi mii de fani din întreaga lume. Judecând după numărul biletelor care s-au vândut la documentarul "This Is It", Michael ar putea să atingă un nou record. MTV scrie că peste 20 de milioane de oameni au luat parte la premierea filmului, asta ţinând cont că a fost vorba despre un documentar despre artist care s-a difuzat în mijlocul săptămânii.

Programul nuclear din Iran. Preşedintele Iranului a promis joi că va coopera cu Occidentul pentru a rezolva impasul referitor la programul nuclear iranian. Asta în timp ce Iranul a ezitat să dea un răspuns oficial la propunerea Statelor Unite ale Americii, respectiv ONU, de a îmbogăţi o parte din uraniu în străinătate. Pe de altă parte un diplomat american a declarat că Iranul a respins propunerea de a exporta uraniul îmbogăţit, propunând să îmbogăţească uraniul la un nivel mai înalt în ţară sub supravegherea ONU, scrie AP.

Clinton, nemulţumită! Secretarul de Stat american,  Hillary Clinton, a luat la întrebări Pakistanul referitor la eşecul în capturarea liderilor Al-Qaeda. Potrivit BBC, Clinton a declarat că nu îi vine să creadă că nimeni din guvernare nu ştie  unde se ascund aceştia. De altfel ea a criticat Pakistanul în ceea ce priveşte nivelul investiţiilor şi sistemul de impozitare.

Cuplu răpit de piraţi în Somalia. O declaraţie a unui bărbat care a fost răpit împreună cu soţia lui de piraţi a şocat întreaga lume. Britanicul împreună cu soţia lui a fost răpit de către corsarii somalezi în Oceanul Indian, la vest de Seychelles, vinerea trecută. Piraţii, care i-au luat prin surprindere pe cei doi soţi când dormeau, le-a permis celor doi o convorbire telefonică. Cei doi soţi au fost obligaţi să navigheze împreună cu aceştia până în Somalia. Times Online scrie că autorităţile fac tot ce le stă în putinţă să îi salveze.

6 milioane de cazuri de gripă poricină în SUA. Aproape 5.7 milioane de cazuri de infecţie cu virusul H1N1 au fost înregistrate în SUA din aprilie până în iulie conform unui nou bilanţ realizat Instituţia de Control şi Prevenire a Bolilor. Atlanta Journal Constitution scrie că nu toate cazurile confirmate au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite