Crăciunescu: "Teo a fost agresat la cabine" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crăciunescu: "Teo a fost agresat la cabine" - Revista presei sportive
Crăciunescu: "Teo a fost agresat la cabine" - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre incidentele petrecute la meciul Dinamo - Internaţionalul Curtea de Argeş, prestaţia lui Bănel Nicoliţă la derbyul cu CFR sau scandalul de la FRH. Printre alte subiecte, Steaua şi arbitrul Deaconu nu scapă de coşmarul brichetelor, iar Marin Condescu este sigur că echipa sa, Pandurii Târgu Jiu, se va menţine pe prima treaptă a clasamentului .


Crăciunescu: "Teo a fost agresat la cabine".

Ion Crăciunescu a discutat cu fiul său despre incidentele petrecute la meciul Dinamo-Internaţional Curtea de Argeş şi a afirmat că Teo a fost agresat la cabine, când un oficial dinamovist a intrat peste el. "Teo mi-a spus ca la meci s-a intrat peste el în cabină şi chiar i s-a pus mâna în piept. A notat aceste lucruri în raportul de meci. Mă surprinde acest lucru chiar pentru că a fost făcut de un om care este calm în mod obişnuit. Nu este vorba de Ionel Ganea. Am fost surprins de Ionel, că a ieşit în faţă cu o declaraţie defensivă. El e un tip care se consumă foarte mult atunci când face ceva, trăieşte pentru clubul său", a declarat Ion Crăciunescu, citat de ProSport.

Antrenorii l-au lăudat pe Nicoliţă
pentru prestaţia din derbyul cu CFR. Duminică, Bănel a fost cel mai bun recuperator al echipei sale. 21 de recuperări şi 15 intercepţii a adunat Nicoliţă la 2-2 cu CFR. Aproape cât Szekely, Onicaş şi Ionescu la un loc! Bănel a arătat un travaliu ieşit din comun la partida de duminică seară, iar la final a fost lăudat de Bergodi: "Ce poţi spune despre un jucător care aleargă din primul până în ultimul minut? E pe un drum foarte bun", scrie Gazeta Sporturilor.

Scandal de proporţii la FRH.
"Îmi este ruşine de ceea ce s-a întâmplat", declară Mihai Marinescu. Secretarul general al FRH este şocat de imaginile filmate cu camera ascunsă în care preşedintele Cristian Gaţu recunoaşte senin că era la curent cu tentativa de mituire a arbitrilor danezi, anunţă GSP TV.

Coşmarul brichetei la Steaua.
Steaua şi arbitrul Deaconu nu scapă de coşmarul brichetelor. Eduard Stăncioiu susţine că a fost lovit de un fan al Stelei chiar sub ochii observatorului, iar Iuliu Mureşan jură că va aduce probe la comisiile LPF. Argăseala de la Steaua spune că sunt tâmpenii şi că fanii Stelei au fost provocaţi. "Când am mers spre tunelul de la tribuna a doua, m-am trezit lovit în cap cu ceva, o brichetă, o piatră, nu ştiu. Am vrut să revin pe teren să văd cine şi ce a aruncat, dar antrenorii, arbitrii şi observatorii partidei nu m-au lăsat", a declarat Stăncioiu, citat de Sport.ro.

Condescu: "Rămânem pe primul loc toată luna august".
Marin Condescu este sigur că echipa sa, Pandurii Târgu Jiu, se va menţine pe prima treaptă a clasamentului până la finalul lunii august. Preşedintele grupării gorjene a declarat pentru Sport Total FM că norocul le surâde "minerilor" în această perioadă şi a precizat că nu se vor bucura multe echipe de victorii în faţa formaţiei FC Vaslui, a declarat Marin Condescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite