Teo şi-a luat bodyguard cu pistol - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre decizia vedetei Teo Trandafir de a apela la serviciile unui bodyguard, retragerea lui Sean Penn de la Hollywood sau cererea în căsătorie primită de Gina Pistol. Printre alte subiecte, Alina Radu şi-a prins logodnicul la Daniela Crudu, iar Carla Bruni Sarkozy va susţine un concert live în iulie, la New York.


Teo şi-a luat bodyguard cu pistol.

Chiar dacă s-a retras de câteva luni din showbiz, Teo încă se mai simte o ţintă pentru infractori şi se teme că ar putea fi atacată în plină stradă. De aceea, ea şi-a luat măsuri drastice de securitate şi nu iese din casă fără bodyguard, care are în dotare un pistol pe care nu ar ezita să îl folosească în cazul în care cineva ar atenta la viaţa şefei lui, scrie Click.

Sean Penn se retrage de la Hollywood. Actorul american Sean Penn şi-a anunţat retragerea de pe platourile de filmare. El a reziliat contractul pentru două filme ce urmau să fie lansate la începutul anului viitor. Surse din anturajul celebrului actor american au declarat că absenţa acestuia de la Hollywood ar putea să se prelungească până la un an de zile. Penn a recunoscut doar că acest gest are legătură cu problemele din familie pe care intenţionează să le rezolve, potrivit Click.

Gina Pistol, cerută de nevastă de un rrom. Fostul iepuraş Playboy Gina Pistol a avut parte de o cerere in căsătorie inedită la filmările pentru un reality-show realizat pentru Kanal D într-o şatră de gabori din zona Sovata, judeţul Mureş. Gina a povestit că Elvis, unul dintre gaborii-gazdă, i-a propus să devină soţia lui şi i-a promis că vine după ea să o fure: “Elvis, pretendentul meu din şatră, mi-a promis că vine după mine… mă răpeşte şi fugim în lume. Îl aştept să vină în orice clipă”, a spus Gina, citată de Libertatea.

Alina Radu şi-a prins logodnicul la Daniela Crudu. Asistenta lui Luis Lazarus de la Kanal D s-a făcut foc şi pară, când a aflat că iubitul ei, Cătălin, s-a distrat la petrecerea Danielei Crudu, în timpul în care îi spusese că va ieşi în oraş cu băieţii. Daniela Crudu şi-a sărbătorit cu mult tam-tam ziua de naştere, sâmbătă seara, însă nu toata lumea s-a bucurat de petrecerea dată de aceasta cu ocazia împlinirii a 20 de ani, informează Cancan.

Carla Bruni, în concert la New York.
Pentru prima oară de când a devenit prima doamnă a Franţei, Carla Bruni Sarkozy, care are o carieră muzicală destul de cunoscută, va susţine un concert live în iulie, la New York, SUA. Spectacolul are loc cu ocazia aniversării vârstei de 91 de ani de către Nelson Mandela, anunţă Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite