Szekely explica de ce nu a ajuns la Poli- Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Szekely explica de ce nu a ajuns la Poli- Revista presei sportive
Szekely explica de ce nu a ajuns la Poli- Revista presei sportive

Presa sportivă de azi scrie despre fotbalistul Szekely şi de ce nu a juns la Poli, despre Babbel şi meciul cu Unirea Urziceni sau povestea patinatorului român care s-a calificat la JO 2010, deşi vede doar cu un ochi. Printre alte subiecte, Becali este supărat pe Tănase, iar preşedintele Universităţii Craiova îi cere demisia lui Vasile Avram.


Szekely explică de ce nu a ajuns la Poli. Fotbalistul este de părere că dacă îl vroiau, îl luau: "La celelalte echipe nu prea mi se cerea să fac fază defensivă, de aceea eram mult mai proaspăt în atac. Acum mi se cere acest lucru la Steaua, probabil de aceea nu mai am atâtea acţiuni periculoase. Mă simt în siguranţă cu Bănel Nicoliţă în spate, el e foarte util echipei", a declarat Szekely pentru GSP TV.

Babbel despre meciul cu Unirea: "Dacă nu vom avea o prestaţie exclentă, nu avem ce să căutăm în LC". Tehnicianul echipei VfB Stuttgart, Markus Babbel a prefaţat meciul cu Unirea Urziceni, din faza grupelor Ligii Campionilor. Antrenorul german s-a declarat încrezător înaintea partidei din Ghencea, spunând că echipa sa trebuie să facă spectacol altfel, participarea în LC ar fi de pomană, scrie Sport Total FM.

Povestea patinatorului român care s-a calificat la JO 2010, deşi vede doar cu un ochi! Patinajul artistic din România va fi reprezentat şi la ediţia de anul viitor a JO de la Vancouver. Zoltan Kelemen a obţinut biletul pentru Canada, acontându-şi unul dintre cele şase locuri puse la bătaie la ultimul turneu de calificare, "Nebelhorn Trophy", desfăşurat în Germania. Performanţa este impresionantă, pentru că sportivul concurează cu un handicap serios, iar povestea lui ar face până şi pietrele să suspine. Dublu campion naţional, Zoltan Kelemen pare un tip născut pentru a concura într-un sport care combină supleţea, frumuseţea şi eleganţa, scrie Prosport.

Gigi Becali: "O să schimbăm foaia!"
. Patronul Stelei e nervos pe mijlocaşul Tănase, bănuind că noua problemă medicală cu care s-a ales piteşteanul în meciul de la Braşov e şi urmarea unei vieţi extrasportive agitate, scrie Gazeta Sporturilor.

Mititelu îi cere demisia lui Avram: "Credeam că e ceva de capul tău, dar eşti un om de doi lei!
Preşedintele Universităţii Craiova a cerut demisia şefului CCA, Vasile Avram, după erorile de arbitraj din ultima etapa, scrie Sport.ro

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite