Steaua, ameninţată cu falimentul - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre datoriile clubului Steaua, părerea lui Romeo Surdu despre antrenorul Bergodi sau contractul dintre Benzema şi Real Madrid. Printre alte subiecte, Lazăr îl atacă pe Copos, iar Cristian Ţopescu vorbeşte despre fair-paly.


Steaua, ameninţată cu falimentul.

Inspectorii fiscului, dezgroapă securea războiului, împotriva clubului din Ghencea. Datoriile, recunosc chiar inspectorii administraţiei financiare a sectorului 6, sunt istorice. Vorbim despre perioada 1999-2003, în timpul căreia clubul de fotbal Steaua Bucureşti nu a plătit impozitele pe salariile fotbaliştilor, contribuţiile la asigurările sociale şi cele de sănătate, aşa încât, Asociaţia Fotbal Club Steaua Bucureşti a acumulat datorii de peste 22 de milioane de lei, la care se adaugă tot atâtea majorări şi penalităţi de întârziere. În total, astăzi, fiscul vorbeşte despre datorii de peste un milion de euro, scrie Sport.ro.

Romeo Surdu: "Bergodi a adus linişte".
Surdu îl laudă pe noul antrenor, care asigură tuturor jucătorilor şanse egale în lupta pentru titularizare. "M-am simţit foarte bine să îmbrac din nou tricoul Stelei. Mi-a priit perioada de la Braşov şi evoluţiile bune pe care le-am avut acolo. Am reuşit să înscriu azi două goluri, dar asta contează mai puţin. Important e să marchez în partidele oficiale", a spus Surdu pentru Gazeta Sporturilor.

Benzema va semna cu Real. Real Madrid îşi completează colecţia de perle cu internaţionalul francez, Karim Benzeam. Site-ul oficial al lui Olympique Lyon anunţă că s-a înţeles cu "galacticii" pentru 35 de milioane de EURO. Pe lângă această sumă, francezii ar mai putea încasa încă 6 milioane de EURO, condiţionate însă de performanţele pe care jucătorul le va avea la Real. "Un acord a fost găsit între cele două cluburi pentru o sumă netă minimă de 35 de milioane de euro la care s-ar putea adăuga diferite bonusuri legate de performanţele sportive, permiţând atingerea unei valori maxime de transfer de 41 de milioane de euro net", se arată într-un comunicat al clubului Olympique Lyon, citat de ProSport.

Lazăr îl atacă pe Copos. "Rapidul se duce la vale", este mesajul transmis de Costin Lazăr, care are un singur gând pentru binele Rapidului - "Copos trebuie să vândă echipa". Chiar dacă şeful din Giuleşti le-a trasat jucătorilor ca obiectiv calificarea în Europa League, Lazăr spune că acest lucru este imposibil. "Este greu să joci în Europa cu jucători de la echipa a doua", este concluzia mijlocaşului rapidist, potrivit GSP TV.

Cristian Ţopescu: "În ziua de azi, mai există fair-play?". Cristian Ţopescu, a vorbit pentru Sport Total FM despre istoria fair-play-ului, mărturisind că anul 1989 a fost declarat "Anul Fair-Play" în fotbal. "Exact acum 20 de ani, anul 1989, a fost declarat "Anul Fair-Play" în fotbal. Atunci s-a împlinit un sfert de secol de la decernarea primului trofeu fair-play, distincţie creată de UNESCO, pentru a-i răsplăti pe cei care preţuiesc, înainte de toate, spiritul sportiv, refuzul de a câştiga cu orice preţ", a spus Ţopescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite