Tiago spune că e posibil să nu mai vină la Steaua - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre posibilitatea ca Tiago să nu mai vină la Steaua, grupa echipei HCM Constanţa sau conflictul dintre Marian Iancu şi FRF. Printre alte subiecte, Ionela Gâlcă a semnat pe 2 ani cu Oltchim, iar Rapid împlineşte 86 de ani de la înfiinţare.


Tiago spune că e posibil să nu mai vină la Steaua.

Conform spuselor portughezului, Steaua s-ar fi angajat să plătească 300.000 de euro pentru el. "Nu s-a rezolvat nimic în legătură cu situaţia mea. Vineri se va judeca litigiul dintre Estrela Amadora şi federaţia portugheză, după care voi vedea dacă voi fi liber de contract. Aşa ar fi cel mai uşor să vin la Steaua. Altfel, oficialii din Ghencea mi-au spus că sunt dispuşi să plătească o sumă de transfer pentru mine, dar nu mai mult de 300.000 de euro", a declarat Toago Gomes pentru ProSport.

Misiune imposibilă pentru HCM Constanţa. HCM Constanţa are şi ea o grupă infernală în Liga Campionilor. Campioana României va întîlni pe Cehovski Medvedi (Rusia), Montpellier (Franţa), Pick Szeged (Ungaria), Valladolid (Spania) şi pe învingătoarea grupei de calificare dintre Zaporojie (Ucraina), PAOK Salonic (Grecia) şi Strovolos (Cipru), cel mai probabil Zaporoje. Primele patru se califică mai departe, scrie Gazeta Sporturilor.

Iancu e în război continuu cu FRF-ul. Războiul dintre Marian Iancu şi Mircea Sandu pare fără sfârşit. "Sandu este preşul lui Paszkany!", spune şeful Timişoarei, convins că cei de la CFR Cluj au relaţii sus-puse şi vor avea câştig de cauză în toate litigiile din campionatul următor. Iancu se gândeşte şi la achiziţii. Pe lângă Bourceanu, şeful bănăţean îl vrea şi pe Szekely de la Steaua, anunţă GSP TV.

Ionela Gâlcă a semnat pe 2 ani cu Oltchim. Handbalista Ionela Gâlcă-Stanca a semnat, miercuri seara, un contract pe două sezoane cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, a anunţat clubul vâlcean. "Ne bucurăm că a revenit la Oltchim după doar un an. Ne va ajuta mult în îndeplinirea obiectivelor", a declarat preşedintele Oltchimului, Ioan Gavrilescu, citat de Sport.ro.

Rapid împlineşte 86 de ani de la înfiinţare.
Cristian Ţopescu a urat "la mulţi ani" clubului Rapid Bucureşti, cu ocazia împlinirii a 86 de ani de la înfiinţarea grupării giuleştene. Fostul comentator sportiv a amintit de unele dintre cele mai proeminente figuri din istoria echipei "vişinii" şi de evenimente care au marcat Giuleştiul, cum ar fi cucerirea primului titlu de campioană, în anul 1967. "Vreau să va amintesc că Rapid împlineşte 86 de ani de la înfiinţarea clubului. Primul nume purtat de vişinii a fost CFR Bucureşti, apoi Locomotiva şi pe urmă a devenit Rapid", a spus Ţopescu la Sport Total FM.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite