Soare în plină noapte- Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soare în plină noapte- Revista presei sportive
Soare în plină noapte- Revista presei sportive

Presa sportivă de azi scrie despre regăsirea din Ştefan cel Mare, despre Gigi Becali şi suporterii Stelei, declaraţia lui Cristi Mocanu cu privire la meciul de sâmbătă cu Baia Mare. Printre alte subiecte: jucătorii de la Mediaş nu vor primi prime, iar Badea anunţă că a făcut o înţelegere cu Pandurii.


Soare în plină noapte

. Regăsiri în Ştefan cel Mare: Niculescu la primul gol din sezon, din lovitură liberă, plus Zicu, spectacol şi o reuşită pentru "cîini". Cum "complexul Urziceni" a fost depăşit de către roş-albi, aseară a venit rîndul să fie depăşit şi handicapul echipelor mici, care au tot pus probleme lui Dinamo, scrie GSP.

"Nu pot să-i zic lui Gigi să tacă! Nu intră asta în atribuţiunile mele!". Suporterii Stelei încă mai tânjesc după Meme Stoica, cel care era printre puţinii care reuşeau să-l ţină în frâu pe Gigi Becali. Speranţele fanilor că va veni la Steaua un om care să-l facă pe patron să tacă au renăscut odată venirea lui Basarab Panduru, scrie ProSport.

Cristi Mocanu: "Aşteptăm de doi ani o victorie în finală"
. Cristi Mocanu, rugbyst legitimat la Steaua Bucureşti, crede că "roş-albaştrii" vor câştiga finala campionatului în meciul de sâmbată, cu Baia Mare. Jucătorul de linia a II-a a declarat, pentru Sport Total FM, că steliştii aşteaptă de doi ani o victorie în finală şi că vor încerca să facă diferenţa între aparenţă şi esenţa în partida cu băimărenii.

Borcea: "Jucătorii nu vor avea prime cu Mediaş! Vreau să-i văd cum se luptă pentru titlu!". Dinamo a făcut spectacol cu CS Zlatna, însă mintea lui Cristi Borcea este la meciul cu Mediaş. Acţionarul dinamovist se teme de Gaz Metan, echipă care i-a chinuit serios pe dinamovişti în returul ediţiei trecute de campionat. Cu toate acestea, Borcea spune că jucătorii nu vor avea prime pentru acest meci pentru că vrea să-i vadă cum se dăruiesc şi fără bani, scrie ProSport.

Badea: "Ne-am înţeles cu Pandurii! Vor juca etapa următoare!". Nicolae Badea anunţă că Dinamo a ajuns la o întelegere cu cei de la Pandurii Târgu Jiu pentru stingerea conflictului ce a dus la neprogramarea echipei lui Condescu la meciurile din prima ligă, scrie sport.ro

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite