Seară a eşecurilor pentru fotbalul românesc - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Seară a eşecurilor pentru fotbalul românesc - Revista presei sportive
Seară a eşecurilor pentru fotbalul românesc - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi îşi dedică primele pagini etapei "negre" din Liga Europa, unde cele patru echipe româneşti care au jucat aseară au reuşit să obţină un singur punct, prin remiza albă  scoasă de Steaua. Astfel, portarul steliştilor, Zapata, este lăudat pentru prestaţia sa,  Timişoara este blamată pentru umilinţa cu croaţii de la Dinamo Zagreb, Gigi Becali afectează din nou moralul echipei sale, tehnicianul "

ALBĂ CA ZAPATA şi restul pitici.  Joi stearpă pentru cele patru echipe româneşti care ne reprezintă în Europa League: un singur punct, nici un gol marcat! Steaua a făcut singurul rezultat pozitiv al serii, după un meci în care roş-albaştrii au ratat 3 ocazii mari, dar au căzut pe final, fiind salvaţi de portarul columbian. Antrenorul Stoichiţă nu a închis jocul, a jucat cu 3 vîrfuri, iar roş-albaştrii, chiar dacă nu au cîştigat, au demonstrat că n-au uitat să joace fotbal de calitate, consideră Gazeta Sporturilor.

Umilinţă totală: Timişoara 0-3 Dinamo Zagreb!  Meci slab făcut de Timişoara în faţa croatţilor de la Dinamo Zagreb. În urma acestui rezultat, bănăţenii cad pe ultima poziţie a clasamentului grupei A. Prestaţie dezamăgitoare a timişorenilor în faţa lui Dinamo Zagreb, într-o partidă pe care croaţii au controlat-o de la un cap la altul. După acest rezultat slab, Timişoara rămâne cu un punct şi cade pe ultima pozitie a grupei A, în urma egalului dintre Anderlecht şi Ajax, scor 1-1, relatează Sport.ro.

Gigi Becali şi-a stresat jucătorii.  În loc de două ore de relaxare, unii jucători au avut parte de criticile şi de ironiile patronului. Stoichiţă şi Panduru le-au oferit ieri fotbaliştilor 120 de minute de plimbare în Enschede. Ghionea şi compania au luat la pas aleile pietonale şi magazinele din centrul oraşului. La doar cîteva minute, în acelaşi loc a ajuns şi Becali, alături de Argăseală. Ei s-au aşezat la o terasă, au comandat o apă plată şi cafea, după care a început show-ul. Cum grupurile de jucători şi staff-ul echipei treceau prin acea zonă, Gigi a realizat un adevărat spectacol, luându-i în vizor pe jucători, transmite Gazeta Sporturilor.

Dario Bonetti, criticat dur de Borcea. Cristi Borcea îl critică dur pe Dario Bonetti şi spune că turn-over-ul practicat de tehnician nu este eficient. Preşedintele executiv al câinilor consideră că schimbările masive din primul "11" de la meci la meci dăunează echipei şi oferă drept contra-exemplu sezonul 2006-2007, când Mircea Rednic a cucerit titlul bazându-se pe mult mai puţini jucători şi cu o tactică mult mai ofensivă. "Am luat campionatul şi am ajuns în primăvara europeană cu 12 jucători. Erau nouă plus cei trei atacanţi: Dănciulescu, Niculescu şi Ganea. Jucau joi-duminică, joi-duminică şi nu mai era nicio problemă. Noi am luat trei, patru goluri doar pe greşelile noastre.Rednic era diabolic. Juca cu Dănciulescu la mijloc, cu Cristea, mergeam peste ei!", a declarat Borcea, citat de ProSport.

Ion Crăciunescu: "Suntem în Divizia B a cupelor europene". Fostul arbitru Ion Crăciunescu consideră că echipele româneşti participante în Liga Europa nu fac faţă deşi participă în Divizia B a acestei competiţii. Crăciunescu este de părere că seara de joi este una tristă, însă a găsit câteva cuvinte de laudă la adresa Stelei, fiind singura echipă care a obţinut un punct, în deplasarea de la Twente. "Noi ne minţim în competiţia internă, iar examenul îl dăm toamna. Suntem în Divizia B a cupelor europene.(...) Uitaţi-vă în Liga Campionilor că nu avem nicio şansă. Nu ne putem compara cu nicio echipă din Liga Campionilor", a declarat Crăciunescu pentru Sport Total FM.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite