Ghionea: "Scorul de pe tabelă e meritul fanilor!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghionea: "Scorul de pe tabelă e meritul fanilor!" - Revista presei sportive
Ghionea: "Scorul de pe tabelă e meritul fanilor!" - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre părerea lui Sorin Ghionea despre suporterii Stelei, intenţia lui Romeo Surdu de a ajunge la naţională sau declaraţiile preşedintelui Stelei despre atacanţii Romeo Surdu şi Bogdan Stancu. Printre alte subiecte, Vidic nu a plecat în cantonament cu Manchester, iar Cristian Gaţu consideră că naţionala de handbal feminin a României are mari şanse să câştige Campionatul Mondial din China.


Ghionea: "Scorul de pe tabelă e meritul fanilor!".

Sorin Ghionea invită la calm şi le transmite colegilor săi că nu ar trebui să se considere deja calificaţi. Căpitanul Stelei spune că roş-albaştrii au încercat să ia pulsul adversarului în prima repriză, de aici şi evoluţia mai puţin bună.  Asemenea tehnicianului Cristiano Bergodi, Ghionea a ţinut să mulţumească fanilor pentru atmosfera creată. "Nu am fost temători în prima repriză, am fost precauţi. În afara adversarului de pe teren, a trebuit să ne obişnuim şi cu vremea foarte caldă. De aceea suntem o echipă, trebuie să fim pregătiţi pentru orice. Balanţa s-a echilibrat la eliminarea acelui maghiar şi totul a fost apoi în favoarea noastră", a spus Ghionea citat de ProSport.

Romeo Surdu: “Voi fi şi la «naţională»!”. Entuziasmat de victorie şi de evoluţia lui, Surdu crede că l-ar putea convinge şi pe Răzvan Lucescu să-i dea un tricou tricolor. Eroul victoriei Stelei, Romeo Surdu, a aşteptat doi ani ca să înscrie în tricoul roş-albastru, intervalul scurs de la transferul său în Ghencea. Atacantul a dat golul de 1-0 şi a contribuit decisiv la reuşita de 2-0, potrivit Gazeta Sporturilor.

Argăseală: "Este un câştig acest cuplu de atacanţi". Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală a declarat pentru Sport Total FM, imediat după sfârşitul meciului Steaua - Ujpest, 2-0, că atacanţii Romeo Surdu şi Bogdan Stancu sunt un câştig pentru Steaua, însă a ţinut să-i remarce şi pe noii debutanţi care nu au experienţa jocurilor din cupele europene. "După părerea mea, Ujpest este o echipă ordonată fără valori, disciplinată însă poate fi foarte uşor depăşită. În prima repriză am fost ceva mai rezervaţi, însă în partea  a doua ne-am făcut jocul", a declarat preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

Vidic nu a plecat în cantonament cu Manchester. Formaţia engleză, Manchester United a plecat astăzi intr-un turneu de pregătire în n Malaysia, fără fundaşul Nemanja Vidic. Oficialii clubului nu au oferit presei niciun fel de explicaţie care să motiveze absenţa sârbului. Tehnicianul englezilor, Alex Ferguson, speră ca acesta să fie apt de joc pentru primul meci din Premier League din tur, partidă pe care Manchester împotriva celor de la Birmingham, scrie ProSport.

Cristian Gaţu: "România are mari şanse să câştige titlul mondial". Preşedintele Federaţiei Române de Handbal,Cristian Gaţu a declarat pentru Sport Total FM că naţionala de handbal feminin a României are mari şanse să câştige Campionatul Mondial din China, în perioada 5-20 decembrie, doar dacă va câştiga grupa din care face parte şi puternica formaţie a Norvegiei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite