Fraţii Becali l-au ratat pe Ronaldo - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre declaraţiile fraţilor Becali în legătură cu "afacerea secolului", negocierile pentru Sorin Ghionea sau lupta dintre Steaua şi Dinamo pentr Cristian Tănase. Printre alte subiecte, ANEFS împlineşte 87 de ani, iar Dayro Moreno ar fi trimis o hârtie către clubul din Ghencea prin care îşi exprimă motivele pentru care vrea să îşi rezilieze contractul.


Fraţii Becali l-au ratat pe Ronaldo.

Fraţii Becali au ratat afacerea secolului. "Dacă nu ne zgârceam, acum noi îl duceam pe Cristiano Ronaldo la Real Madrid", a dezvăluit Victor Becali la Contraatac. Agentul Fifa şi-a amintit că în urmă cu opt ani a negociat cu starul portughez, care a cerut însă echivalentul unei maşini de lux pentru a semna cu firma fraţilor Becali, anunţă GSP TV.

Negocieri la sânge pentru Ghionea. Culmea, preţul căpitanului s-a dublat faţă de anul trecut, când jucătorul evolua în Liga Campionilor, de la 500.000 de euro la un milion. „Azi avem un eveniment de sărbătorit şi nu vorbim despre afaceri”, spunea Mihai Stoica despre posibilitatea ca Sorin Ghionea şi alţi jucători de la Steaua să vină la campioana Unirea Urziceni, după cum îşi doreşte şi Dan Petrescu. Era o declaraţie acordată duminica trecută, la botezul fiului lui Ghionea, potrivit ProSport.

Steaua şi Dinamo se bat pe Cristian Tănase. Considerat urmaşul lui Dobrin şi unul din fotbaliştii care vor constitui baza echipei naţionale a noului val, mijlocaşul Cristian Tănase a ajuns obiectul disputei dintre Steaua şi Dinamo, ambele dorind să-şi asigure serviciile lui. Chiar dacă Gigi Becali a spus că noul antrenor al Stelei, Cristiano Bergodi, va stabili lista cu fotbaliştii care trebuie aduşi în Ghencea, latifundiarul din Pipera a destăinuit apropiaţilor că are o dorinţă acunsă: "O să-i aduc lui Bergodi ce fotbalişti vrea el, dar o să-l aduc şi pe Tănase, pentru că îmi place", scrie Gazeta Sporturilor.

ANEFS împlineşte 87 de ani. Cristian Ţopescu a marcat aniversarea a 87 de ani de la înfiinţarea Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport. Ţopescu a spus că această instituţie, al cărei absolvent este, reprezintă un cerc al valorilor umane şi care a contribuit la istoria sportului românesc. "Mă refer la o aniversare. Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport va împlini 87 de ani. A ajuns, deci, la vârsta unui bunic venerabil mereu tânăr, înţelept şi cu mare grijă pentru soarta nepoţilor, a strănepoţilor, adică a studenţilor săi" a spus Cristian Ţopescu la Sport Total FM.

Dayro Moreno: "Toţi ţipau la mine!".
Columbianul ar fi trimis deja o hârtie către clubul din Ghencea prin care îşi exprimă motivele pentru care vrea să îşi rezilieze contractul. Dayro Moreno a plecat în vacanţă în Columbia şi vrea să uite definitiv de Steaua. Înainte de a părăsi România, mijlocaşul de 23 de ani s-a dus să redacteze la un notariat o hârtie ce urma să fie înaintată către club. În ea şi-a exprimat motivele pentru care nu mai vrea să rămână în Ghencea, scrie Gazeta Sporturilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite