Chivu ar putea ajunge coleg cu Ronaldo la Real- Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de azi scrie despre Chivu care ar putea ajunge coleg cu Ronaldo la Real, Bergodi care susţine că a făcut tot posibilul să îl împace pe patronul Stelei cu suporterii sau despre Tanczos Barna care este dezamăgit de Victor Vlad. Printre alte subiecte, Răzvan Lucescu reconstruieşte Naţionala, iar Emerich Ienei spune că actuala conducere din Ghencea este geloasă pe performanţele Stelei din trecut şi că acţionează nepot

Chivu ar putea ajunge coleg cu Ronaldo la Real, Petrescu la Chelsea! Impresarul Victor Becali a declarat, potrivit sport.ro că jucătorul lui Inter, Cristi Chivu, poate să ajungă la Real. Asta nu înseamnă că Inter vrea să scape de Chivu, el este foarte apreciat la Milano, dar nimic nu e bătut în cuie. Cât despre Petrescu, Victor Becali spune că "Nimeni nu a făcut în România ce a reuşit Dan Petrescu la Urziceni. A avut o ofertă din Italia, dar a refuzat-o. Nu ştiu ce ar face dacă acea ofertă ar veni astăzi. El poate antrena Chelsea, dar nu plecând direct de la Urziceni".

Bergodi: "Am încercat să fac pace între suporteri şi Becali, iar el m-a dat afară". Fostul antrenor al echipei Steaua Bucureşti, Cristiano Bergodi, susţine că a făcut tot posibilul pentru ca lucrurile să meargă cum trebuie la Steaua. Italianul a spus ca a încercat chiar să îl împace pe patron cu suporterii, însă acesta l-a demis în urma unui rezultat de egalitate înregistrat în Europa League, în compania moldovenilor de la Sheriff Tiraspol, scrie Sport Total FM.

Tanczos Barna, dezamăgit de Victor Vlad. Preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă (FRHG), Tanczos Barna, a declarat că depistarea pozitivă a jucătorului Victor Vlad de la Sportul Studenţesc este o "pată pe obrazul hocheiului românesc". "Este regretabil ceea ce s-a întâmplat şi sunt trist, pentru că acest caz este o pată mare pe obrazul hocheiului românesc. Vom fi foarte duri în asemenea cazuri. Vom analiza dacă şi clubul are vreo vină în acest caz, vom audia şi medicul echipei, iar dacă se va constata o culpă şi din partea clubului, va suporta consecinţele", scrie Prosport.

Răzvan Lucescu începe reconstrucţia
. Antrenorul Naţionalei profită de revenirea stelistului Tănase la echipa naţională şi începe meciului împotriva polonezilor cu el pe flancul stîng. Cristi Tănase se întoarce la echipa naţională direct în echipa de start. Deşi iniţial Lucescu a intenţionat să-l convoace pe stelist doar pentru câteva minute de joc şi ca să îl aibă sub observaţie o săptămînă întreagă, lucrurile s-au schimbat: stelistul va fi titular în această seară. Pe ce post? Mijlocaş lateral în partea stângă, scrie Gazeta Sporturilor.

Emerich Ienei: "Becali simte că nu face parte din istoria Stelei! Echipa este a românilor, nu a lui!". Antrenorul de legendă al Stelei, Emerich Ienei, a comentat situaţia clubului din Ghencea, acolo unde suporterii îl contestă pe Gigi Becali. Emerich Ienei a spus că actuala conducere din Ghencea este geloasă pe performanţele Stelei din trecut şi că acţionează nepotrivit la adresa suporterilor. De asemenea, Ienei a mai adăugat că Steaua nu este a lui Gigi Becali, ci a întregii ţări. Potrivit Prosport, tehnicianul este de părere că Becali simte că nu face parte din istoria Stelei, de aceea nu apără performanţele din trecut.


Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite