Răzvan Lucescu: "E ruşinos! Nu am ştiut să îi motivez pe jucători"- Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu: "E ruşinos! Nu am ştiut să îi motivez pe jucători"- Revista presei sportive
Răzvan Lucescu: "E ruşinos! Nu am ştiut să îi motivez pe jucători"- Revista presei sportive

Presa sportivă de azi scrie despre eşecul României în faţa Serbiei, despre dezamăgirea lui Emil Săndoi, selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, sau Sorin Altmayer a fost suspendat din activitatea de observator. Printre alte subiecte,  preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, este entuziasmat după victoria cu scorul de 21-9 a selecţionatei Bucureştiului, iar fanii Stelei continuă războiul cu Gig

Răzvan Lucescu: "E ruşinos! Nu am ştiut să îi motivez pe jucători". Selecţionerul Răzvan Lucescu s-a declarat dezamăgit de rezultatul final al meciului cu Serbia, 5-0, şi îşi reproşează că nu a reuşit să-i mobilizeze pe jucători pentru un meci atît de important. "O seară nefericită, o seară în care nu ne-a ieşit nimic.Nu am ştiut să îi motivez pe băieţi. E o diferenţă de valoare între noi, doar că e ruşinos, fiindcă diferenţa nu e atât de mare. În astfel de momente îţi pierzi capul, dar trebuie să învăţăm şi să ştim să reacţionăm pe viitor. Nu am fost motivaţi destul de bine. După golul doi nu am ştiut să reacţionăm, atunci s-a pornit dezastrul. Mijlocul terenului nu a respectat prea bine indicaţiile tehnice" a spus selecţionerul României, scrie Gazeta Sporturilor.

Săndoi: "Dumnezeu nu a fost român". Selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, Emil Săndoi, este dezamăgit că elevii săi au ratat enorm în meciul pierdut contra Letoniei, cu scorul de 5-1 şi crede că nici Divinitatea nu i-a ajutat pe "tricolori". Tehnicianul a declarat pentru Sport Total FM că românii au avut o multitudine de ocazii, dar au întâlnit un portar într-o zi excepţională, iar apărarea a făcut câteva greşeli impardonabile, care le-au permis adversarilor să înscrie cinci goluri din sase şuturi pe poartă.

Altmayer a fost supendat! Biroul Executiv al Comisiei Centrale a Arbitrilor, întrunit vineri, a decis suspendarea din activitatea de observator a lui Sorin Altmayer, "ca urmare a implicării în scandalul legat de pariurile sportive, cu referire la meciul FC Timişoara - Dinamo Zagreb". Căpitanul echipei FC Timişoara, Dan Alexa, a declarat, joi, că o persoană, căreia nu a dorit să-i dea numele, i-a propus o sumă de bani, cu circa o săptămână înainte de disputarea partidei cu Dinamo Zagreb, pentru a nu-şi apăra corect şansele în meciul din etapa a doua a Ligii Europa, scrie ProSport.

Alin Petrache: "Selecţionata Stejarii Bucureşti a făcut un meci nemaipomenit cu Parma". Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, este entuziasmat după victoria cu scorul de 21-9 a selecţionatei Bucureştiului, în faţa Parmei. Conducătorul a declarat pentru Sport Total FM că echipa Stejarii Bucureşti a făcut un joc excelent pe apărare şi prevede că aceasta va fi cheia succesului pe viitor.

300 de fani ai Stelei, peste jucători la antrenament cu bannere anti-Gigi! Fanii Stelei din Bucureşti s-au strâns în număr mare şi au luat cu asalt cantonamentul Stelei de la Braşov. O parte din cei 300 de suporteri au venit cu bannere anti-Gigi şi tot antrenamentul au stat să protesteze. "Te vrem în Ghencea, în cimitirul Ghencea!" şi "Vinde, pleacă, mori", au fost mesajele steliştilor scrise pe bannere la antrenamentul Stelei, scrie Sport.ro

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite