Mutu a sunat de 36 de ori pe telefoanele naţionalei, dar Răzvan nu i-a răspuns- Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu a sunat de 36 de ori pe telefoanele naţionalei, dar Răzvan nu i-a răspuns- Revista presei sportive
Mutu a sunat de 36 de ori pe telefoanele naţionalei, dar Răzvan nu i-a răspuns- Revista presei sportive

Presa sportivă de azi scrie despre tentativele eşuate ale lui Mutu de a vorbi la telefon cu Lucescu, despre liderul galeriei Stelei care îl acuză pe Becali că îl ameninţă sau preşedintele echipei Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, crede că răul din fotbalul românesc se regăseşte în forurile de conducere. Printre alte subiecte, "U" Cluj a căzut în Grupa A cu echipe din Ungaria şi Cehia, iar pe 24 octombrie la Arad se vor da cel



Mutu a sunat de 36 de ori pe telefoanele naţionalei, dar Răzvan nu i-a răspuns

. Mutu l-a sunat ieri încontinuu pe Lucescu. Selecţionerul nu i-a răspuns şi i-a transmis: "Caută-mă la Belgrad!". Rezumatul dimineţii de ieri pentru Mutu s-ar reduce la 16 apeluri către Răzvan Lucescu, 10 pe telefonul lui Dan Apolzan şi încă 10 pe cel al medicului Pompiliu Popescu! În trecut, jucătorul nu le răspundea aproape deloc la telefon ultimilor doi, scrie Gazeta Sporturilor.

Becali, acuzat de liderul galeriei Stelei de ameninţări: "Nu mai dorm acasă de frică!". Unul dintre fanii Stelei, cu care Becali se află în război, dezvăluie că patronul din Ghencea trece la ameninţări. Îşi trimite bodyguarzii pe la casele suporterilor care-i sunt împotrivă. Liderul galeriei spune că a făcut plângere la poliţie, scrie Sport.ro.

Condescu: "Răul e în Federaţie şi în Ligă". Preşedintele echipei Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, este de părere că răul din fotbalul românesc se regăseşte în forurile de conducere: Federaţia Română de Fotbal şi în Liga Profesionistă de Fotbal. Oficialul gorjean a declarat pentru Sport Total FM, că sportul cu balonul rotund ar trebui restructurat şi că reconstrucţia ar trebui începută de la sectorul de copii şi juniori şi a adăugat că acest proces ar trebui să dureze în jur de 10-15 ani.

“U” Cluj: ghinion cu repetiţie. Echipa a căzut în Grupa A cu echipe din Ungaria şi Cehia. Câştigătoarele din fiecare grupă, plus echipa cu cea mai bună linie de clasament se vor califica în Final Four. După ce prima tragere la sorţi, conform căreia clujenii urmau să dea piept cu Arkadia Lions şi Atomeromu Paks, a fost anulată din cauza nemulţumirii a o parte din cluburile participante, "U" Mobitelco a cerut printr-un email trimis organizatorilor competiţiei respectarea programului iniţial, dar azi a primit răspuns cu noii adversari şi noile date de disputare ale meciurilor, scrie ProSport.

Gala anului în România - LK WGP Arad 2009
. Pe 24 Octombrie, Sala Sporturilor din Arad găzduieşte cel mai important eveniment Local Kombat din cei 6 ani de existenţă ai săi. Mighty Mo vs. Cătălin Moroşanu, Sandu Lungu vs. Justice Smith şi Raul Cătinaş vs. Dzevad Poturak sunt cele 3 super-fight-uri cu români ale galei în care se vor stabili şi cei mai buni 4 luptători ai circuitului K1 ColliZion, scrie Kombat.ro

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite