Marian Iancu: "Răzvan să-şi aducă aminte că e Lucescu!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu: "Răzvan să-şi aducă aminte că e Lucescu!" - Revista presei sportive
Marian Iancu: "Răzvan să-şi aducă aminte că e Lucescu!" - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre schimnarea părerii lui Marian Iancu despre Răzvan Lucescu, opinia lui Cătălin Tolontan despre atitudinea oamenilor din fortbal faţă de meciul cu Serbia sau părerea lui Mircea Sandu despre decizia lui Răzvan Lucescu. Printre alte subiecte, fetele cu care a petrecut Mutu înainte de meci susţin că au petrecut până la trei dimineaţa, iar Adrina Mutu este aproape de un transfer la Zenit Sankt Peter


Marian Iancu: "Răzvan să-şi aducă aminte că e Lucescu!"

Unul dintre cei care l-au contestat pe Răzvan Lucescu după meciul din Franţa, Marian Iancu recunoaşte că a greşit faţă de el şi spune că a venit timpul ca selecţionerul să pună piciorul în prag. Patronul Timişoarei a declarat că Lucescu jr va face cel mai bun lucru dacă va renunţa la Mutu! "Din punct de vedere managerial, Răzvan are nevoie de autoritate. Răzvan a fost omul cel mai mult luat la mişto într-un spot publicitar. Răzvan are personalitate, dar nu avea autoritate!" a declarat Marian Iancu, citat de ProSport.

Stupizii de la miezul nopţii. De ce să o stricăm abţinîndu-ne să le spunem stupizilor că sînt stupizi? Era trecut de miezul “nopţii tîmpite”, după expresia lui Răzvan Lucescu. Cristi Borcea a intrat la sport.ro. Şi a început să certe presa. “Principala vinovată pentru umilinţa de la Belgrad e media că întărîtă atmosfera din fotbalul românesc. De aceea avem o naţională plină de scandaluri! De aceea, la sîrbi tribunele sînt pline şi au stadion nou! De aceea, ei vînd jucători cu 20 de milioane de euro, iar noi doar cu două”, scrie Cătălin Tolontan pe blogul său, Tolo.ro.

Mircea Sandu: "E numai decizia lui Răzvan". Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a comentat meciul pierdut de România în Serbia, scor 5-0, şi a spus că îl susţine pe Răzvan Lucescu dacă selecţionerul va alege să renunţe la Adrian Mutu. "Meciul de ieri a fost umilitor pentru echipa noastră. Am văzut două echipe cu un spirit total diferit. I-am văzut pe sîrbi cum se bucurau la fiecare gol, îşi sărutau tricourile, şi am văzut indolenţa jucătorilor români, scrie Gazeta Sporturilor.

Mărturia fetelor cu care Mutu a petrecut înainte de meciul cu Serbia: "S-a băut până la 3".
Cele două tinere care şi-au petrecut cu dezinvoltură o noapte prin localuri alături de vedetele naţionalei de fotbal, Adrian Mutu şi Adrian Cristea, rup tăcerea. Frumoasele încearcă totuşi să îi protejeze pe fotbaliştii, care în loc să se odihnească în cantonamentul de la Mogoşoaia, se distrau de mama focului. Adică exact ce au făcut sâmbătă seara sârbii cu ei, când le-au băgat minţile-n cap, plus cinci goluri în poartă, potrivit Sport.ro.

Adrian Mutu, aproape de Zenit Sankt Petersburg. Impresarul atacantului român Adrian Mutu, Victor Becali, susţine că fotbalistul Fiorentinei este foarte aproape de un transfer în Rusia, la Zenit Sankt Petersburg. "Este foarte posibil ca Adrian Mutu să se transfere în mercato de iarnă în Rusia, la Zenit Sankt Petersburg, deoarece această echipă îi oferă nişte condiţii foarte bune", a spus Victor Becali pentru Fanatik, citat de Sport Total FM.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite