Dana Războiu va naşte la Viena - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dana Războiu va naşte la Viena - Revista presei mondene
Dana Războiu va naşte la Viena - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre locul unde va naşte Dana Războiu, anularea concertului din Polonia de către Britney Spears sau faptul că vedeta Cristina Rus a condus după ce a băut. Printe alte subiecte, Dani Oţil face comentarii legate de frumuseţea şi moralitatea moldovencelor de peste Prut, iar Brad şi Angelina şi-au serbat gemenii.


Dana Războiu va naşte la Viena.

Dacă până de curând nu se hotărâse unde va naşte, Dana Războiu a decis în sfârşit să aducă pe lume al doilea copil al său la o clinică privată din străinătate. Conform agenţiei de presă mondenă, ştirista va naşte la Viena şi este programată pentru operaţia de cezariană la data de 15 august. Dana nu va sta însă multă vreme departe de pupitrul ştirilor şi va reveni la Kanal D după doar o lună de zile, scrie Click.

Britney Spears nu mai cântă în Polonia. Britney Spears a anunţat ieră că va anula concertul pe care urma să îl aibă în capitala poloneză Varşovia. Spectacolul urma să aibă loc pe data de 24 iulie şi făcea parte din turneul mondial al divei intitulat ”Circus”. Reprezentanţii cântăreţei au invocat “neconcordanţe contractuale” cu organizatorii evenimentului şi au ţinut să precizeze că decizia e irevocabilă, potrivit Click.

Cristina Rus, băută la volan.
Cristina Rus a băut câteva pahare la o terasă, apoi s-a suit liniştită la volanul maşinii sale. Cântăreaţa a condus fără să-şi facă probleme că, dacă ar fi fost oprită de un agent de circulaţie, acesta i-ar fi putut suspenda permisul pentru fapta sa. Cântăreaţa a fost surprinsă recent de fotoreporterii Libertăţii urcându-se la volanul maşinii sale după ce a băut vin.

Dani Oţil, despre fetele din Moldova.
Matinalul de la Antena 1, Dani Oţil, s-a lansat, luni dimineaţă, într-o serie de comentarii maliţioase legate de frumuseţea şi moralitatea moldovencelor de peste Prut. Dezbătând scandalul sexual în care a fost implicat consulul României la Chişinău, prezentatorul a spus şi că moldovencele nu sunt aşa frumoase cum cred românii. "Că aşa este la Chişinău, cea mai frumoasă fată seamănă cu Mărgineanu", a spus Dani, citat de Cancan.

Brad şi Angelina şi-au serbat gemenii. După ce au colindat în lung şi-n lat Franţa, Japonia şi Statele Unite ale Americii, împreună cu copiii lor, Brad Pitt şi Angelina Jolie au decis să serbeze primul an din viaţa gemenilor, Knox şi Vivienne acasă, în Los Angeles. La petrecerea celor mici au venit şi părinţii lui Brad Pitt, Bill şi Jane care s-au bucurat  enorm de compania celor mici, potrivit Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite