Ramona Gabor, şcolită de Teo - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona Gabor, şcolită de Teo - Revista presei mondene
Ramona Gabor, şcolită de Teo - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre aspiraţiile Ramonei Gabor, primul sărut în public între Clooney şi Canalis sau noul proces în care este implicat iubitul Andreei Mantea. Printre alte subiecte, Adam Sandler va fi „Jack and Jill”, iar Mihaelea Răduelscu este şoferiţă pentru Dani Oţil.


Ramona Gabor, şcolită de Teo.

Ramona Gabor îşi doreşte cu ardoare o carieră ca prezentatoare de ştiri, drept pentru care apetisanta brunetă s-a hotărât să urmeze cursurile Şcolii de Televiziune, patronată de vedeta Antena 1, Vlad Ionescu. Ea va începe cursurile pe data de 8 noiembrie, şi îi va avea ca profesori pe Teo Trandafir (divertisment), Vlad Ionescu (tehnica ştirii şi prezentării de sport), Alessandra Stoicescu (jurnalismul de televiziune), Mihaela Călin (practica prezentării în tv). „Orice persoană care îşi doreşte o carieră în televiziune şi doreşte să fie o bună profesionistă ar trebui să urmeze această şcoală. Sunt sigură că mă va ajuta mult în carieră", a declarat Ramona, pentru Click!

Primul sărut în public între Clooney şi Canalis. După lungi şi controversate aşteptări care au pus în dubiu autenticitatea relaţiei lor, între fosta "bebeluşă" italiană Elisabetta Canalis şi actorul american George Clooney miercuri a avut loc în public primul sărut adevărat. Cei doi au hotărât să iasă în oraş ca orice pereche obişnuită de îndrăgostiţi, fără garda de corp. Au ales restaurantul Shinto din centrul Romei unde, între o îmbucătură şi alta s-au îmbrăţişat şi sărutat pasional, anunţă Click.

Iubitul Andreei Mantea îşi cere numele înapoi. Andrei Ţîrdea, iubitul fostului iepuraş playboy Andreea Mantea, s-a prezentat ieri la Tribunalul Bucureşti, unde se judecă dosarul în care bărbatul a contestat faptul că, în urma divorţului de Alexandra, aceasta a rămas cu numele lui de familie, potrivit Libertatea.

Adam Sandler va fi „Jack and Jill”.
Adam Sandler va avea un rol dublu în comedia romantică "Jack and Jill", produsă de Columbia Pictures în colaborare cu Happy Madison, compania de producţie cinematografică înfiinţată de îndrăgitul actor american, informează Libertatea. În acest film, Adam Sandler îl va interpreta atât pe Jack, cât şi pe sora lui geamănă, Jill. Scenaristul proiectului este Steve Koren, un vechi prieten al starului.

Răduleasca, şoferiţă pentru iubitul fără carnet. După ce prima seară de la întoarcerea în ţară şi-a petrecut-o alături de fostul soţ, Elan Schwartzenberg, şi de fiul lor, Ayan, în vila de la Izvorani, Mihaela este de trei zile nedezlipită de iubitul ei, Dani Oţil. Diva face până şi pe şoferiţa iubitului, pe care îl ia de la Antena 1 cu maşina proprie. Aflată de patru zile în ţară, Mihaela a rămas doar o seară cu Ayan în vila lui Elan, iar de trei nopţi s-a mutat în garsoniera lui Dani, notează Click.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite