Mirel Rădoi admite că naţionala nu dispune de jucători foarte valoroşi - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi admite că naţionala nu dispune de jucători foarte valoroşi - Revista presei sportive
Mirel Rădoi admite că naţionala nu dispune de jucători foarte valoroşi - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre declaraţiile lui Rădoi despre noua formulă a naţionalei, preţul cupolei noului stadion sau părerea lui Marica despre viaţa personală a lui Mutu. Printre alte subiecte, Cristian Ţopescu este de părere că literatura sportivă este în plină ofensivă, iar marile cluburi europene aşteaptă cu nerăbdare perioada de transferuri.


Mirel Rădoi admite că naţionala nu dispune de jucători foarte valoroşi.

Căpitanul României, Mirel Rădoi, admite că naţionala nu dispune de jucători foarte valoroşi, dar crede că aceasta poate fi suplinită de dăruire. "Să lăsăm deoparte această umilinţă cu Serbia şi să privim înainte. Asta este valoarea pe care o avem pentru moment, dar trebuie să încercăm să dăm totul pe teren. Cu o atitudine potrivită cred că putem compensa diferenţa dintre naţionala noastră şi celelalte forţe ", a spus fundaşul, citat de ProSport.

20 de milioane € pentru cupola noului stadion. Primarul Sorin Oprescu a afirmat ieri că noul stadion naţional este pe jumătate gata şi a confirmat că acesta va fi dotat cu un acoperiş retractabil. Sorin Oprescu a inspectat din nou şantierul arenei care va găzdui finala Europa League 2012. "Sînt bani, ca dovadă că din iulie şi pînă acum lucrările au progresat vizibil. Aproape 50 la sută e gata!", a spus primarul Capitalei, care anul acesta a asigurat 85 de milioane de lei din costul arenei. "De restul banilor întrebaţi la Guvern, dacă aveţi pe cine!" a fost remarca lui Oprescu, scrie Gazeta Sporturilor.

Marica: "Nu mă interesează ce face Mutu cu viaţa lui personală!". Marica vrea să-şi ia revanşa faţă de suporterii dezamăgiţi de campania slabă a României pentru CM 2010. "Trebuie să demonstrăm de la meci la meci că naţionala are valoare. Eu, ca jucător, sunt primul care are încredere în naţională. De ceva timp mă urmăreşte ghinionul, însă sper să-mi revin şi să nu mai ratez. "Adi este un bărbat matur. Pe mine nu mă interesează ce face Mutu în viaţa lui personală. Este problema lui", a spus Marica, citat de Sport.ro.

Cristian Ţopescu: "Literatura sportivă e în plină ofensivă". Cristian Ţopescu, a lansat un îndemn către toţi iubitorii de sport să îşi îndrepte atenţia şi către literatura sportivă, care este "în plină ofensivă". Fostul mare comentator sportiv a dat câteva titluri de volume care ar merita să fie citite, acestea fiind publicate de autori precum Cornel Dinu, Radu Paraschivescu sau Andrew Jennings, potrivit Sport Total FM.

Bursa transferurilor!
Adriano la Atletico Madrid, Sagna la Juventus sau Joaquin la Genoa?  Marile cluburi europene aşteaptă cu nerăbdare perioada de transferuri care se va deschide în fotbal, odată cu luna ianuarie. Cum se întâmplă de obicei când vine vorba de astfel de tranzacţii, calculele sunt multiple şi se fac cu mult timp înainte de a merge la masa negocierilor. Încă de pe acum se anunţă deja că vor avea loc câteva lovituri pe piaţa transferurilor, scrie ProSport.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite