Prinţul Emmanuel-Philibert de Savoia admite că s-a drogat - Revista presei internaţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţul Emmanuel-Philibert de Savoia admite că s-a drogat - Revista presei internaţionale
Prinţul Emmanuel-Philibert de Savoia admite că s-a drogat - Revista presei internaţionale

Presa internaţională de astăzi scrie despre dependenţa prinţului Emmanuel-Philibert de Savoia de droguri, incendiul din oraşul brazilian Sao Paulo sau forfait pentru Marele Premiu al Braziliei, declarat de Timo Glock. Printre alte subiecte, Mahmud Abbas apără decizia privind amânarea votului de la ONU, iar Cristiano Ronaldo a declarat forfait pentru miercuri, cu Malta.

Prinţul Emmanuel-Philibert de Savoia admite că s-a drogat. Prinţul Emmanuel-Philibert de Savoia, descendent al casei regale italiene, a declarat duminică, pe un post local de televiziune, că s-a drogat dar a reuşit să se lase datorită familiei, informează AFP. "Am cunoscut drogul, am cunoscut drogurile, unii dintre cei mai buni priteni ai mei au murit din cauza acestui adevărat rahat", a declarat Emmanuel-Philibert de Savoia, în vârstă de 37 de ani, invitat la o emisiune de televiziune.


Incendiu de proporţii în oraşul brazilian Sao Paulo.

Un incendiu de proporţii a izbucnit duminică seară într-o favelă a celui mai mare oraş din America de Sud, locuitorii din cartier fiind nevoiţi să se urce pe acoperişuri pentru a scăpa de flăcări, relatează AP. Până în prezent nu există informaţii că în favela Diogo Pires, din vestul Sao Paulo, în care locuiesc circa 300 de familii, ar exista victime. Două persoane au necesitat îngrijiri medicale din cauza intoxicaţiei cu fum, au informat oficiali ai Departamentului de pompieri.

Germanul Timo Glock, forfait pentru Marele Premiu al Braziliei.
Pilotul german Timo Glock, victimă a unei violente ieşiri în decor în timpul testelor de la Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, care nu a putut participa a doua zi la cursă, a declarat forfait şi pentru Marele Premiu al Braziliei, a anunţat echipa sa, Toyota. Glock va fi înlocuit pe 18 octombrie, pe circuitul Interlagos, de japonezul Kamui Kobayashi, al treilea pilot al Toyota, care cu această ocazie va debuta într-un Mare Premiu, anunţă The New York Times.

Mahmud Abbas apără decizia privind amânarea votului de la ONU. Preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmud Abbas, a apărat duminică decizia amânării votului din Consiliul drepturilor omului al ONU asupra raportului Goldstone, referitor la conflictul din Fâşia Gaza, acuzând gruparea Hamas că orchestrează o campanie de critici la adresa sa, relatează The Wall Street Journal. Într-o alocuţiune televizată rostită la Ramallah, sediul Autorităţii Palestiniene, Abbas a dat asigurări că delegaţia palestiniană de la Geneva a susţinut decizia amânării votului pentru a obţine un maximum de sprijin cu prilejul reexaminării raportului Goldstone.

Cristiano Ronaldo, forfait pentru miercuri, cu Malta. Atacantul portughez al echipei spaniole de fotbal Real Madrid, Cristiano Ronaldo, accidentat la glezna dreaptă, a declarat forfait pentru miercuri, la ultimul meci de calificare pentru Mondialul 2010 al selecţionatei sale împotriva Maltei, a anunţat federaţia portugheză. "După un nou examen clinic şi în faţa imposibilităţii unei recuperări, Cristiano Ronaldo este scutit şi nu va putea disputa următoarea partidă a echipei naţionale, pe 14 octombrie, la Guimaraes, cu Malta", se arată în comunicatul federaţiei, citat de The Guardian.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite