Adela Popescu, sexy pentru cauze nobile - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre pictorialul vedetei Adela Popescu, convertirea fiicei Madonnei la Cabala sau viitorul copil al Ralucă şi al lui Walter Zenga. Printre alte subiecte, Virgil Ianţu este obosit de trăsnăile copiilor, iar Kendra Wilkinson s-a căsătorit.


Adela Popescu, sexy pentru cauze nobile.

Vedeta de la Acasă TV a acceptat propunerea Fundaţiei Renaşterea, de a fi imaginea unei campanii care promovează lupta împotriva cancerului de sân şi de col uterin. „Ştiu ce înseamnă să aştepţi un răspuns, să tremuri şi apoi să răsufli uşurat”, a declarat actriţa din telenovela „Aniela”. Şi pentru a promova cât mai bine această campanie, Adela Popescu s-a lăsat fotografiată în ipostaze sexy, în lenjerie intimă I.D. Sarrieri, pentru cel mai recent număr al revistei „The One”, anunţă Click.

Madonna şi-a convertit fata la Cabala. La nici o săptămână după ce a adus-o pe Mercy James în Anglia, diva de 50 de ani a şi dus-o la centrul Cabala din Londra pentru a o converti. La eveniment a fost şi Guy Ritchie care a poreclit-o pe micuţa de patru ani, Koala. Bucuria Madonnei este nemărginită după ce a reuşit, în sfârşit, să îşi vadă familia reunită. „Petrece ore în şir uitându-se cum se joacă Rocco, David Banda şi Mercy James. Uneori îi mai scapă o lacrimă”, a declarat pentru Daily Mail un apropiat de-al Madonnei, citat de Click.

Raluca şi Walter Zenga vor avea fetiţă. Însărcinată în cinci luni, Raluca Zenga a făcut o nouă ecografie la Miami, care i-a adus vestea mult-dorită, aceea de a avea o fată. Soţii Zenga sunt emoţionaţi, încă de pe acum, pentru momentul în care copilul va veni pe lume. Aflată la Miami, în vacanţă, împreună cu soţul ei, Raluca Zenga şi-a făcut o nouă ecografie pentru a afla sexul copilului. Cei doi pot spune că li s-a îndeplinit dorinţa, pentru că medicii de la “Cedars-Sinai Hospital” i-au anunţat că vor avea o fetiţă, potrivit Libertatea.

Virgil Ianţu, obosit de trăsnăile copiilor. Prezentatorul de la Prima TV a dezvăluit că emisiunea care i-a pus la încercare cel mai mult rezistenţa fizică şi psihică a fost "Copiii spun lucruri trasnite" Nu este deloc atât de uşor precum pare. Am avut ocazia să prezint mai multe genuri de emisiuni de-a lungul timpului şi am constatat că aceasta mă solicită cel mai mult în timpul filmărilor. "E foarte dificil, dar şi minunat" a spus vedeta Prima TV, care se află la cel de-al 10-lea sezon al acestui format, potrivit Cancan.

Kendra Wilkinson s-a căsătorit. Kendra Wilkinson nu a avut nevoie de foarte mult timp după ce a părăsit conacul "tăticului" Playboy, Hugh Hefner ca să se aşeze la casa ei. Iepuraşul s-a căsătorit în acest weekend cu iubitul ei, Hank Baskett şi se simte cea mai fericită soţie din lume. Potrivit People, ceremonia a fost exact aşa cum şi-a dorit Kendra . Ea a purtat o rochie albă „împodobită" cu bijuterii în valoare de 10.000 de dolari, iar mirele, jucător de fotbal american, a fost de asemenea îmbrăcat în alb. De la ceremonie nu a lipsit nici cel care a "crescut-o", Hugh Hefner, informează Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite