Gina Pistol a ajuns să vândă case- Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gina Pistol a ajuns să vândă case- Revista presei mondene
Gina Pistol a ajuns să vândă case- Revista presei mondene

Ziarele mondene de azi scriu despre Gina Pistol care s-a întors la meseria ei de bază, despre cum au divorţat soţii Dolănescu, despre vizita lui Syda, prietenul Elenei Băsescu, la bunicii iubitei lui. Printre alte subiecte vedetele Top Gear pe Transfăgărăşan şi Andreea Mantea s-a întors la modă.



Gina Pistol a ajuns să vândă case. Fostul iepuraş Playboy, Gina Pistol, s-a întors la meseria ei de bază, gazdă la evenimente. Din cauza crizei financiare, Gina acceptă aproape orice job, chiar dacă acesta presupune zile întregi de stat în picioare, pe tocuri de 10 cm. Săptămâna trecută, vedeta a fost hostess la Târgul pentru Prima Casă, de la Palatul Copiilor. Gina a stat la stand timp de trei zile, câte opt ore pe zi, fiind remunerată cu doar 1.000 de euro, scrie Click!.

Soţia lui Ionuţ Dolănescu a divorţat de primul bărbat printr-un bileţel. În urmă cu aproape doi ani, Doina Boico, actuala doamnă Dolănescu, a fugit din patul soţului său direct în braţele lui Ionuţ. Violonista din "Lăutarii" îşi anunţa soţul, printr-un bilet lăsat pe noptieră, că îl părăseşte după o relaţie de mai bine de nouă ani, pentru că şi-a găsit fericirea. Doina a revenit acasă trei luni mai târziu, însoţită de Ionuţ Dolănescu, pentru a pune la punct detaliile divorţului. Au divorţat a doua zi la tribunal, în doar trei minute. Exact în ziua în care se cunoscuseră cu ani în urmă, şi chiar de ziua de naştere a lui Petru, adică pe 1 noiembrie, dezvăluie Click!.

Elena Băsescu l-a dus pe Syda la bunici. Mezina preşedintelul Băsescu a făcut, miercuri, o vizită in cateva judeţe din Moldova, in calitate de europarlamentar, pentru a le mulţumi alegătorilor săi pentru sprijin. Ca să imbine utilul cu plăcutul, Elena l-a luat cu ea şi pe iubitul ei, Syda, pe care l-a prezentat şi bunicilor, relatează Libertatea. După o vizită în Neamţ şi una la Iaşi, către seară, EBA a ajuns şi în cartierul Burdujeni, din Suceava, unde locuiesc socrii preşedintelui Băsescu. Surpriză însă! Elena nu a venit singură, ci cu noul ei iubit, Bogdan Ionescu, poreclit Syda, pe care se pare că bunicii Elenei Băsescu l-au plăcut foarte mult.

Vedetele Top Gear, în comuniune cu natura. Realizatorii celebrei emisiuni Top Gear au filmat, ieri, pe Transfăgărăşan, unul dintre episoadele emisiunii. Dis-de-dimineaţă s-au aflat pe Barajul Vidraru, după care au pornit pe serpentinele care duc spre Balea Lac. Au făcut o pauză pentru a se uşura în natură, moment surprins de fotoreporterii CANCAN. Puşi pe şotii, Jeremy Clarckson şi Richard Hammond au făcut glume pe seama sălbăticiei zonei, iar primul l-a ameninţat pe colegul său că îl dă de mâncare la ursi.

Andreea Mantea s-a întors la modă. De când a fost pusă pe liber de la televiziuni, Andreea Mantea a revenit la cariera de model pe care o părăsise în urmă cu mai bine de un an, scrie Libertatea. Miercuri seara, fosta TVR-istă a îmbrăcat câteva piese de lenjerie intimă de la Palmers şi a urcat pe podiumul de la Plaza România, unde a avut loc Fashion Summit 2009. Tot o ţinută sexy a avut şi Andreea Spătar, care a fost îndelung aplaudată la scenă deschisă.





Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite