Piersic, la tribunal pentru o pivniţă - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piersic, la tribunal pentru o pivniţă - Revista presei mondene
Piersic, la tribunal pentru o pivniţă - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre procesul în care este implicat Florin Piersic, posibilitatea ca solistul de la Boyzone să fi fost ucis sau concertul Cleopatrei Stratan de la Cluj. Printre alte subiecte, Delia îşi face supershow cu 3.000 de euro, iar Angelina Jolie i-a suflat rolul lui Charlize Theron.


Piersic, la tribunal pentru o pivniţă.

Actorul se judecă de ani buni cu vecinii săi din Cluj, din cauza pivniţei comune. Cum şarmul nativ al lui Florin Piersic nu l-a ajutat să cadă la pace cu cele două familii care locuiesc în vila lui, actorul s-a decis să-şi caute dreptatea la tribunal. La Judecătoria Cluj a avut loc, ieri, o nouă înfăţişare în litigiul dintre Ana şi Florin Piersic pe de o parte şi vecinii lor de cealaltă parte, anunţă Click.

A fost ucis solistul de la Boyzone? După ce a băut câteva pahare de alcool, Stephen a căzut pe spate pe canapea. Se pare că murit înecat cu propria vomă, se arată într-un raport medical citat de Daily Mail. Totuşi, un bulgar pe nume Giorgio, se pare să fi fost ultimul care l-a văzut în viaţă. Deşi probele par să inducă ideea de moarte accidentală, poliţia spaniolă din Mallorca este rezervată în declaraţii, potrivit Click.

Cleopatra Stratan a cântat la Cluj. După o absenţă de patru luni, Cleopatra Stratan a revenit pe scenă, la sfârşitul săptămânii trecute. Puştoaica a cântat aproape o oră împreună cu tatăl ei, într-un mall din Cluj. Concertul a fost o surpriză, având în vedere că în urmă cu o lună Pavel Stratan anunţa că fiica sa se va retrage de pe scenă o perioadă. Motivul – micuţa a început deja clasa I, la o şcoală din Chişinău, scrie Libertatea.

Delia îşi face supershow cu 3.000 de euro.
Cântăreaţa va colabora pentru patru dansuri cu D Nice, cu un coregraf de culoare, care a lucrat cu nume grele din industria muzicală mondială. Cu toate că a bătut palma cu ţambalistul Marius Mihalache pentru un proiect în care vor combina jazzul cu muzica lăutărească, Delia face tot ce-i stă în putinţă pentru a-şi menţine la înălţime şi show-ul cu care s-a consacrat. Zilele trecute, blonda a făcut o achiziţie neaşteptată, informează Cancan.

Angelina Jolie i-a suflat rolul lui Charlize Theron. Actriţa Angelina Jolie ar putea să o înlocuiască pe Charlize Theron în thrillerul "The Tourist", a cărui distribuţie va suferi schimbări majore. Angelina este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood şi tocmai a încheiat filmările, considerate extrem de dure, la filmul de acţiune "Salt". Neimplicată într-un proiect cinematografic, aceasta ar putea accepta să interpreteze rolul  principal în pelicula "The Tourist", în care ar trebui să intre în pielea unei femei seducătoare care se descurcă de minune şi în scenele de acţiune, anunţă Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite