EBa, cerută de nevastă la Paris - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
EBa, cerută de nevastă la Paris - Revista presei mondene
EBa, cerută de nevastă la Paris - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre cererea în căsătorie a fiicei preşedintelui, declararea morţii cântăreţei Britney Spears sau apariţia Oanei Zăvoranu la emisiunea "Cireaşa de pe tort". Printre alte subiecte, Chilian a cântat în metrou pentru bani, iar Nicolas Cage îşi vinde castelul.


EBa, cerută de nevastă la Paris.

Şarmantul Syda, iubitul Elenei Băsescu, n-a pierdut vremea şi s-a şi grăbit să îi ceară mâna. Cererea în căsătorie a fost formulată în cel mai romantic mod posibil, sub clar de lună, lângă Turnul Eiffel, la Paris. Îndrăgostită lulea, EBa a acceptat plină de emoţii. Elena (29 de ani), mezina preşedintelui Traian Băsescu, şi Syda (27 de ani), alias Bogdan Ionescu, un prosper om de afaceri, s-au cunoscut în urmă cu şase luni şi, după cum decurg lucrurile, este clar că sunt suflete-pereche, scrie Click.

Britney Spears, declarată oficial moartă. Britney Spears a fost declarată decedată! Cel puţin asta spun, negru pe alb, documente juridice înregistrate la Curtea Superioară a statului american California. Într-o banală hârtie referitoare la anumite prevederi referitoare la administratorii averii sale personale, cu care Britney se află în proces, Curtea a declarat-o pe cântăreaţă, cu semnături şi parafe cu tot, drept decedată, informează Click.

Oana Zăvoranu, gospodină. Oana Zăvoranu apare la “Cireaşa de pe tort”, mâine, de la ora 19.30, la Prima Tv şi, ajutată de cumnatul Miguel, fratele lui Pepe, se descurcă destul de bine în bucătărie. Face mozzarella pané, aranjează singură masa şi pregăteşte un desert special, îngheţată de lămâie cu şampanie rece, potrivit Libertatea.

Chilian a cântat în metrou pentru bani.
Florin Chilian a început să cânte de mic copil, însă nu pe scenă, aşa cum s-ar fi aşteptat toată lumea, ci prin metrouri şi tramvaie. "Aveam un prieten foarte bun, Sile, pe care îl poţi regăsi şi în textele unor piese de-ale mele, care, da, există cu adevărat, cu care mergeam prin tramvaie şi prin metrouri cântând ca să avem ce mânca de Sărbători", a mărturisit cântăreţul pentru ultimul număr al revistei Viva, citat de Cancan.

Nicolas Cage îşi vinde castelul. Înglodat în datorii, actorul Nicolas Cage a apelat la ultima soluţie: a decis să-şi scoată Castelul Midford pe care îl deţine în Anglia. Fiscul american a depus o somaţie pentru plata celor 6.257.005 dolari pe numele starului american, iar suma datorată provine din neplata taxelor pe anul 2007, anunţă Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite