Prima ţintă a Stelei: Ovidiu Herea - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sporttivă de astăzi scrie despre prima ţintă a Stelei, Ovidiu Herea, intenţia lui George Copos de a renunţa la Rapid sau părerea brazilienilor de la Rapid despre echipă. Printre alte subiecte, Marian Iancu şi-a dat seama că a greşit în momentul în care l-a demis pe cehul Dusan Uhrin, iar Arin Huzu a declarat că începând de luni, 15 iunie, ocupă oficial postul de preşedinte CCA.


Prima ţintă a Stelei: Ovidiu Herea.

Mijlocaşul rapidist e dorit cu orice preţ de Bergodi, cei doi colaborînd în urmă cu două sezoane la Rapid. N-a semnat contractul cu Steaua, însă lucrează deja la strategia pentru sezonul următor. Bergodi şi-a intrat serios în rolul de “principal” al roş-al­baştrilor şi a stabilit deja care este ţinta principală pentru campania de achiziţii: Ovidiu Herea, de la Rapid, scrie Gazeta Sporturilor.

Copos vrea banii Otopeniului. După ratarea calificării în Europa League, George Copos a anunţat că vrea să renunţe la finanţarea grupării “feroviare”. “Vreau să plec, nu mai pot. Am făcut tot posibilul pentru a salva acest club. Dau Rapidul cui vrea să îl ia. Nu cer pe el decât un leu!”, a fost declaraţia disperată a patronului giuleştenilor după încheierea campionatului. Finanţatorul Rapidului încearcă să găsească pe cineva care ar fi dispus să investească în fotbal, după ce a încercat să-l convingă pe Adrian Porumboiu că Rapid este o afacere profitabilă, anunţă ProSport.

Brazilienii Rapidului credeau că echipa va retrograda
. Brazilienii Rapidului răsuflă uşuraţi pentru că giuleştenii nu au retrogradat. Elinton Andrade şi Juliano Spadacio au trăit cu teamă că Rapidul se va bate pentru promovare în sezonul viitor. Motivul? În Brazilia, echipele care schimbă mai mult de trei antrenori pe an sigur retrogradează, potrivit GSP TV.

Iancu: "L-am ofertat pe Uhrin, îl vreau înapoi!". Marian Iancu şi-a dat seama că a greşit în momentul în care l-a demis pe cehul Dusan Uhrin şi i-a făcut o ofertă pentru a reveni la Timişoara. Deşi l-a dat afară fără explicaţii într-un moment în care echipa era în fruntea clasamentului, Iancu este hotărât să îl readucă la Uhrin la echipă, susţinând că cehul trebuie să îşi continue munca începută, informează Sport.ro.

Aron Huzu: "Obiectivul este să recâştigăm credibilitatea arbitrilor".
Preşedintele CCA, Arin Huzu a declarat pentru Sport Total FM, că începând de luni, 15 iunie, ocupă oficial acest post, iar neoficial, de trei săptămâni, fiind deja la câteva testări de arbitri, în anumite oraşe din ţară. "Mă îndrept spre Mediaş unde avem o testare a arbitrilor pentru Divizia A, B şi C. O să mai mergem şi în Sf. Gheorghe unde vom face acelaşi lucru, la Timişoara şi ultima oară, la Bucureşti", a declarat preşedintele CCA, Aron Huzu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite