Voina: "Oltchim defilează în campionat" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi crie despre părerea lui Radu Voina despre hegemonia Oltchimului în campionat, cererile lui Stoichiţă pentru suporteri sau vizita rapidiştilor la Casa Poporului. Printre alte subiecte, Răzvan Lucescu a dat gol de la mijlocul terenului, iar Petrache crede că va obţine o victorie meritată cu Italia A.

Voina: "Oltchim defilează în campionat". Antrenorul echipei naţionale de handbal feminin a României, Radu Voina, a comentat situaţia din campionatul intern, acolo unde mai multe echipe se confruntă cu probleme financiare, iar rivala de anul trecut, Rulmentul Braşov, are doar şapte jucătoare. Tehnicianul Oltchimului consideră că nu e bine ca doar o singură echipă să domine competiţia internă. "Oltchim defilează în campionat şi nu e normal. Nu e treaba mea, dar asta nu e bine pentru handbalul românesc", a spus Radu Voina, citat de ProSport.

Mihai Stoichiţă: "Nu regret!". Antrenorul din Ghencea cere suporterilor să-l judece obiectiv, după rezultate, şi să nu uite că Steaua este acum la un singur gol de prima poziţie. Neînvins până acum în Liga I de când i-a preluat pe roş-albaştrii, Stoichiţă explică motivele implementării noului sistem 3-4-3 şi a dezvăluit de ce depind şansele de a se mai calfica în "primăvara europeană". "Lippi" le-a transmis un nou mesaj suporterilor care l-au contestat inclusiv la meciul cu Alba Iulia din Ghencea, scrie Gazeta Sporturilor.

Rapidiştii au vizitat Casa Poporului.
Rapidiştii au mers în vizită la Casa Poporului. Nae Manea şi-a scos echipa la plimbare prin Palatul Parlamentului. Giuleştenii au rămas să ia şi prânzul la cantina deputaţilor. GSP TV a surprins în exclusivitate plimbarea rapidiştilor pe holurile Parlamentului.

Lucescu nu a uitat fotbal.
Cu doar 4 ore înainte să zboare spre Polonia, Răzvan Lucescu i-a mai pus la muncă pe români. Răzvan a alergat cot la cot cu ei şi i-a demonstrat lui Mititelu, că mai ştie şi fotbal. A dat gol de la centrul terenului. Răzvan a inventat şi schema cu care vrea să-i înnebunească pe polonezi - doar Marica a înţeles-o perfect. Urmărit de două fete, Marica i-a dat lui Pantilimon goluri din toate poziţiile, scrie Sport.ro.

Petrache: "Cred că vom obţine o victorie meritată cu Italia A". Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, este de părere că echipa naţională a României va obţine o victorie împotriva selecţionatei A a Italiei, în meciul care va avea loc vineri, 13 noiembrie. Conducătorul rugby-ului românesc, a declarat pentru Sport Total FM că partida de vineri va arăta o faţă a "stejarilor" diferită de cea arătată în întâlnirea cu Italia A de la IRB Nations Cup din acest an, când jucătorii erau obosiţi, după un sezon greu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite