Oana Lis, mireasă înainte de nuntă - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre ţinuta Oanei Lis, senţinţa pe care o va primi Chris Brown sau ieşirea din spital a lui Florin Moldovan. Printre alte subiecte, Ramona Bădescu ghiceşte în cărţi şi cafea, iar actriţa Megan Fox a fost votată de cititorii FHM drept “Cea mai sexy femeie din lume”.


Oana Lis, mireasă înainte de nuntă.

Soţia fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, a îmbrăcat deja rochia de mireasă cu ocazia Galei Kao Fashion, organizată luni seară, la Palatul Copiilor de Carmen Pleşa. Oana a făcut astfel repetiţii pentru propira nuntă, ea purtând o ţinută de la Donna Mobile. Ea a avut emoţii, mai ales că a apărut pe scenă cu o fetiţă de şase luni în braţe, îmbrăcată şi ea în mireasă, scrie Click.

Chris Brown a recunoscut că a agresat-o pe Rihanna. Rapperul Chris Brown a pledat vinovat pentru agresarea fostei lui iubite Rihanna şi va fi condamnat la cinci ani de libertate condiţionată şi 180 de zile de muncă în folosul comunităţii, relatează Click. Chris Brown, în vârstă de 20 de ani, a încheiat o înţelegere cu Parchetul care îi permite să scape de închisoare.

Iubitul Deliei a ieşit din spital. Iubitul Deliei Matache a parasit ieri, la pranz, Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, din Capitala. Ajutat de brancardieri, Florin Moldoveanu a fost transportat pana la masina cu un scaun cu rotile. Operat la picior după ce, sâmbătă noaptea, a fost tăiat cu cuţitul, în timpul unei bătăi în parcul Herăstrău, Florin Moldoveanu a avut-o alături tot timpul pe iubita sa, Delia. Cântăreaţa, vizibil afectată de incidentul în care a fost implicată, era ieri dărâmată, anunţă Libertatea.

Ramona Bădescu ghiceşte în cărţi şi cafea. Cea mai cunoscută româncă din Peninsulă şi-a descoperit talentul de a vedea viitorul atât în ceaşca de cafea, cât şi în cărţile de tarot, încă din perioada adolescenţei. Actriţa apelează la aceste practici doar în prezenţa prietenilor. Ramona Bădescu recunoaşte că a deprins tainele de descifrare a viitorului în prezenţa unei prietene din Craiova, cea care i-a făcut de altfel şi primele previziuni, relatează Cancan.

Megan Fox, cea mai sexy din lume. Pentru al doilea an consecutiv, actriţa Megan Fox a fost votată de cititorii FHM drept “Cea mai sexy femeie din lume”. Frumoasa din “Transformers” este cea de‑a doua femeie care reuşeşte performanţa de a câştiga doi ani la rând acest titlu. În topul întocmit de FHM, superba brunetă cu ochi albaştri le-a surclasat, în ordine, pe Jessica Alba, Scarlett Johansson, Jessica Biel, Madeline Zima, Adriana Lima, Elisha Cuthbert, Heidi Montag, Anne Hathaway şi Katy Perry. De remarcat este revenirea în top a cântăreţei Britney Spears, care ocupă locul al 12-lea, după ce anul trecut a fost în coada clasamentului, pe locul 100, potrivit Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite