Moni, criză de gelozie din cauza Briannei- Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moni, criză de gelozie din cauza Briannei- Revista presei mondene
Moni, criză de gelozie din cauza Briannei- Revista presei mondene

Presa mondenă de azi scrie despre criza de gelozie a Monicăi Columbeanu, Cabral şi Luana au petrecut o seară împreună sau  Mihaela Rădulescu s-a întors în ţară. Printre alte subiecte, Simona Pătruleasa pictează, iar Moni s-a întâlnit pe ascuns cu Ricky.

Moni, criză de gelozie din cauza Briannei. Monica Columbeanu este foc şi pară! Vedeta s-a supărat nespus din cauza dezvăluirilor pe care Brianna Caradja le-a făcut cu privire la relaţia pe care a avut-o cu Irinel, acuzând-o pe prinţesă că este avidă de publicitate. După ce Click! a dezvăluit în exclusivitate povestea de iubire dintre Brianna Caradja şi Irinel Columbeanu, soţia miliardarului a luat atitudine.

Cabral şi Luana, seară împreună ca în vremurile bune
. Au divorţat în urmă cu trei ani însă, cu toate acestea, au rămas cei mai buni prieteni, iar apropiaţii susţin că încă se mai iubesc. Luana Ibacka şi Cabral au petrecut împreună joi seară la deschiderea clubului lui Marius Kalmar, „Tribute", scrie Click!.

Diva s-a întors în România. Chiar dacă are un trai liniştit şi îndestulat la Monte Carlo, paradisul milionarilor din Europa, Mihaelei Rădulescu îi lipseşte viaţa din Romania. Aşa se face că diva a sosit, ieri, la Bucureşti, pentru a mai gusta puţin din plăcerile dâmboviţene, scrie Libertatea.

Pătruleasa atacă lumea artei!
Simona Pătruleasa nu este atrasă doar de televiziune şi lasă impresia că e o iubitoare de artă. Şi, ca să demonstreze ca nu se mulţumeşte doar cu privitul, prezentatoarea TV s-a apucat de creat tablouri, pe care urmează să le lase generaţiilor viitoare de critici, scrie Cancan.

Moni şi Voicu Panzar s-au întâlnit pe ascuns! Chiar dacă au încheiat colaborarea în urmă cu mai bine de jumătate de an, Monica Columbeanu şi Voicu Panzar, alias "Ricky", fostul ei şofer-asistent, încă se mai întalnesc. Cei doi au fost văzuţi de curând la o cafenea retrasă din Bucureşti, unde au petrecut împreună mai mult de o oră. Convorbirea a continuat în apartamentul din Calea Victoriei al familiei Columbeanu, scrie Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite