Anda l-a schimbat pe Moga cu Matteo - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre schimbarea compozitorului Andei Adam, preferinţele Madonnei în materie de muzică sau concertul acustic Direcţia 5. Printre alte subiecte, filmul Francesca ajunge la Oradea şi la Constanţa, iar Aria Givanni învaţă reţete noi.

Anda l-a schimbat pe Moga cu Matteo. Anda Adam a cunoscut adevăratul succes în muzică datorită melodiilor compuse de Marius Moga, de pe urma cărora a câştigat bani frumoşi. Numai că, acum, când lucrează de zor la un nou album, solista a renunţat la serviciile compozitorului care a consacrat-o: „Anda stă foarte mult timp în studioul de înregistrări, pregăteşte melodii noi. Nu mai lucrează cu Marius Moga, ci cu Matteo şi cu băieţii de la Montuga. Să vedem dacă va mai colabora cu Moga. Sperăm ca până la sfârşitul anului să lanseze o piesă nouă", a declarat Dorian Enache, managerul cântăreţei, pentru Click!

Madonnei nu îi mai place "Like a virgin".
Madonna s-a săturat atât de tare de vechile sale melodii, încât este nevoită să-i roage pe angajaţii restaurantelor sau magazinelor pe care le frecventează să le oprească. "De fiecare dată când intru într-un magazin sau restaurant, angajaţii dau drumul la melodiile mele vechi. M-am săturat de cântecele alea şi trebuie să le spun mereu "opreşte, te rog, muzica"!, scrie Click.

Direcţia 5, concert acustic.
Cel mai tare concert al toamnei are loc pe 22 octombrie, începând cu ora 19.30 la Sala Palatului din Bucureşti. Formaţia Direcţia 5, condusă de Marian Ionescu (foto), va susţine atunci un supershow acustic, eveniment care se va intitula “Panoramic”.Direcţia 5 va interpreta piese de pe toate albumele lansate până în acest moment, precum şi câteva dintre piesele noi care sunt incluse pe noul lor album intitulat “Aniversare", potrivit Libertatea.

Francesca vine la Oradea şi Constanţa. Începând de vineri, 16 octombrie, lungmetrajul Francesca, primul în regia lui Bobby Paunescu va fi prezent şi în cinematografele din Constanţa şi Oradea. În ambele oraşe, lansarea va fi marcată de câte o proiecţie de gală, la care vor fi prezenţi şi actorii Monica Bârlădeanu şi Dorian Boguţă - sâmbătă, 17 octombrie 2009, la ora 20.30 la Constanţa şi luni, 19 octombrie 2009, la ora 20.00, la Oradea, anunţă Cancan.

Aria Giovanni te învaţă să prepari un cartof.
Iată, vedeta porno Aria Giovanni a mai pregătit o reţetă gustoasă pentru tine: de data aceasta îţi arată cum să-ţi prepari cartofii dulci. Mai stângace la început, Aria Giovanni a învăţat reţete noi şi le împarte cu toată lumea: a reuşit, până la urmă, să-şi prepare un cartof dulce de te lingi pe degete, anunţă Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite