Marius Bilaşco: "Sunt momente unice în cariera noastră" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Bilaşco: "Sunt momente unice în cariera noastră" - Revista presei sportive
Marius Bilaşco: "Sunt momente unice în cariera noastră" - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre declaraţiile lui Marius Bilaşco, părerea tehnicianului echipei Glasgow Rangers despre rezultatul final al meciului cu Urziceniul sau intenţiile lui Kapetonos. Printre alte subiecte, Cristi Hâldan consideră că pleacă cu şansa a doua în meciul cu Steaua, iar Mihai Stoica este de părere că performanţa înseamnă calificarea pentru Unitrea Urziceni.


Marius Bilaşco: "Sunt momente unice în cariera noastră".

Marius Bilaşco a fost mutarea supriză a lui Dan Petrescu. Atacantul a adus egalul după ce Unirea s-a văzut condusă în Scoţia. Bilaşco spune că acest meci va rămâne ca un moment unic în cariera lui! "Mă bucur enorm că am reuşit să câştigăm, deşi nu foarte mulţi ne dădeau şanse înaintea meciului. Am făcut un joc bun. Sunt nişte meciuri care vor fi unice în cariera noastră. E un rezultat extraordinar. Era normal să ne bucurăm, mai ales că nu a mai simţit gustul victorie de ceva timp", a declarat Bilaşco, citat de ProSport.

Walter Smith: "Am început bine, dar nu am reuşit să ne impunem jocul". Tehnicianul echipei Glasgow Rangers, Walter Smith, s-a declarat dezamăgit de rezultatul final al meciului cu Unirea Urziceni, meci pierdut de echipa sa cu scorul de 4-1. "Deşi am început foarte bine, nu am reuşit să ne impunem jocul. Apoi am primit trei goluri pe care în mod normal nu le-am fi primit niciodată. Una peste alta, a fost o seară dezamăgitoare", a spus Walter Smith la finalul meciului, potrivit Gazeta Sporturilor.

Kapetanos vrea primul gol al Stelei în Europa League. Kapetanos şi-a chemat familia din Grecia să-l vadă cum câştigă duelul cu marele Roberto Carlos. Kapetanos trebuie să fie noul Ciocoiu din Ghencea. În 97, cu ajutorul lui Ciocoiu, Stoichiţă a bătut-o pe Fenerbahce. Kapetanos are un motiv în plus s-o bată pe Fenerbahce. Turcii sunt rivalii săi istorici. Pentru asta, Kapetanos şi-a chemat în ajutor familia din Grecia, anunţă Sport.ro.

Cristi Hâldan: "Plecăm cu şansa a doua în meciul cu Steaua". Tehnicianul dinamovist şi antrenor al liniei de treisferturi a formaţiei Stejarii Bucureşti, Cristi Hâldan, crede că echipa sa porneşte cu şansa a doua în disputa cu rivalii de la Steaua. "Din păcate plecăm cu şansa a doua în meciul cu Steaua. La fel, din păcate pentru ei, n-au câştigat campionatul, s-au crezut prea devreme campioni, iar Baia Mare au reuşit un lucru extraordinar. Eu mă bazez pe capacitatea de luptă a băieţilor, dar deocamdată noi vom alinia o echipă foarte tânără", a declarat Cristi Hâldan pentru Sport Total FM. 

Mihai Stoica: "Performanţa ar fi să ne calificăm, acesta e doar un rezultat bun".
Managerul general al echipei Unirea Urziceni, Mihai Stoica, s-a declarat bucuros pentru rezultatul incredibil din meciul cu Glasgow Rangers, spunînd că formaţia sa a reuşit un rezultat incredibil. "Nu suntem entuziasmaţi pentru că nu s-a realizat o mare performanţă, ci doar un mare rezultat. Calificarea în primăvara europeană ar fi o performanţă extraordinară. Rezultatul acesta creează o presiune extraordinară", a spus Mihai Stoica, citat de Gazeta Sporturilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite