Jojo s-a măritat în secret - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jojo s-a măritat în secret - Revista presei mondene
Jojo s-a măritat în secret - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre căsătoria membrei trupei Divertis, Jojo, prezenţa Rihanei la Săptămâna Modeni de la Paris sau ultima achiziţie a lui Mugur Mihăescu. Printre alte subiecte, Botezatu i-a dat Biancăi maşina lui, iar Travolta s-a întors la tribunal.


Jojo s-a măritat în secret.

Simpatica blondă din trupa Divertis tăieşte periculos. La şase luni de la despărţirea de Cătălin Căţoiu, Jojo anunţă, senină, că s-a căsătorit. Despre mire nu vrea să spună prea multe amănunte, însă am aflat că este un actor de excepţie din noua generaţie pe care ea îl numeşte "minune dumnezeiască". Cătălina Ionescu (28 de ani), alias Jojo, a ridicat instant audienţa „Serviciului Român de Comedie" (PRO TV), acolo unde a debutat, duminică, alături de colegii ei din trupa Divertis, scrie Click.

Rihanna a surprins la Săptămâna Modei de la Paris. Cu ochelarii de soare pe nas, Rihanna s-a arătat mândră de ceea ce poartă şi, mai mult decât atât, a afişat o atitudine foarte relaxată. Rihanna a fost atracţia principală a Parisului la Săptămâna Modei. Ultima "costumaţie" a artistei a fost explozivă. Ea a purtat o rochie neagră foarte scurtă şi un bolero gri cu un singur braţ, potrivit Click.

Mugur Mihaescu şi-a mai luat un local. Pauza pe care a luat-o de la Vacanţa Mare i-a lăsat destul timp lui Mugur Mihăescu să-şi extindă afacerea, prin deschiderea unui alt local. După “Coffee Store”, Mugur a inaugurat un pub cu specific irlandez - “St. Patrick” - situat tot în inima Capitalei, la doi paşi de Banca Naţională, anunţă Libertatea.

Botezatu i-a dat Biancăi maşina lui.
Pentru că vechea maşină a Biancăi începuse să facă fiţe, Cătălin Botezatu i-a oferit iubitei sale, Bianca Drăguşanu, una dintre maşinile lui. Paparazzii Cancan i-au surprins pe Cătălin Botezatu şi pe Bianca Drăguşanu într-un moment de maximă tandreţe.

Travolta s-a întors la tribunal. John Travolta a revenit la tribunal, pentru a depune mărturie împotriva celor care au încercat să-l şantajeze, informează Libertatea. În ianuarie 2009, poliţia din Bahamas l-a arestat pe paramedicul Tarino Lightbourne  pentru că a încercat să îl şantajeze pe Travolta, la scurt timp după moartea băiatului său. Acuzatul a negat însă orice fel de implicare în acest caz.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite