Joia neagră pentru români- Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Joia neagră pentru români- Revista presei sportive
Joia neagră pentru români- Revista presei sportive

Presa sportivă de azi scrie despre echipele româneşti de fotbal care au eşuat în meciurile din etapa a patra a grupelor din Europa League, Iuliu Mureşan care a declarat că CFR ar fi meritat un egal sau despre Pat Barry care trăia din ketchup şi orez înainte de meciul său de la UFC 104. Printre alte subiecte, Mihai Stoichiţă are un nou obiectiv la Steaua, iar "U" Mobitelco a debutat cu dreptul în CEBL.



Joia neagră pentru români!

Toate cele patru echipe româneşti au fost învinse în meciurile din etapa a patra a grupelor din Europa League, două pe teren propriu (Dinamo şi CFR Cluj) şi două în deplasare (FC Timişoara şi Steaua). Dinamo a pierdut pe teren propriu cu scorul de 0-3 (0-2), meciul susţinut în compania echipei turce Galatasaray Istanbul, Timişoara a fost învinsă în deplasare, cu scorul de 3-1, Steaua a pierdut cu scorul de 1-3, iar CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu cu scorul de 3-2, scrie Sport.ro.

Ne-au "GhiAURIT"! "Turcii ne-au făcut praf şi pe noi, şi pe Dinamo şi Steaua!"
. Iuliu Mureşan a declarat după înfrângerea de pe teren propriu că arbitrajul a fost unul de Divizia C şi că CFR ar fi meritat un egal. Mureşan nu vrea să vorbească de demiterea lui Conceicao, dar anunţă măsuri drastice! "Am început foarte slab meciul, am jucat slab, dar către final, cu toate că eram cu doi oameni în minus, puteam câştiga!", a declarat presedintele CFR-ului dupa meci, notează Prosport.

Meciul care l-a scos din foame -  povestea emoţionantă a unui luptător UFC
. Pat Barry, luptător la categoria grea, trăia din ketchup şi orez înainte de meciul său de la UFC 104. "Daca meciul se anula, eram evacuat în 6 zile din apartamentul meu. Abia am mâncat înainte de meci", recunoaşte Barry. Luptătorul de 30 de ani n-a povestit nimănui de problemele financiare, nici măcar mamei sau antrenorului său. Cu foamea-n stomac, Barry a oferit KO-ul şi meciul serii la UFC 104, primind un bonus de 120,000 dolari. Ghinioanele nu l-au lăsat însă pe Pat nici în ziua în care s-a hotărât să-şi încaseze cecul, scrie Kombat.ro.

Noul obiectiv al Stelei. Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă a declarat imediat după terminarea meciului cu Fener că este mulţumit de jucătorii săi şi doar două greşeli individuale au făcut ca echipa din Ghencea să piardă la două goluri diferenţă. Sport.ro scrie că principalul obiectiv al lui Stoichiţă este acum să meargă la Sherif să câştige şi să adune cât mai multe puncte.

"U" Mobitelco a debutat cu dreptul în CEBL.
"U" Mobitelco Cluj a obţinut o victorie importantă în faţa celor de la Albacomp, scor 90-78 (36-40). Jocul prestat de clujeni a fost extrem de bun. Gazdele nu au reuşit să găsească soluţii în atac, iar defensiva noastră s-a autodepăşit în nenumărate rânduri, scrie Gazeta Sporturilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite